Längtan..


2010-10-19 @ 19:16:22
Just nu är jag verkligen inne i en sådan period där jag bara lääängtar till jul, eller iaf till första advent. Speciellt nu när det blir mörkt tidigt på kvällarna. Då sitter jag o drömmer mig till de där mysiga kvällarna när man tänder lite ljus, sitter o kikar på granen som lyser så fint, o allt pynt som hänger uppe.. o framförallt så längtar jag tills Elliott o jag får baka pepparkakor =)
Sen är de ju bara en bonus att vi kommer o ha en liten bebis hos oss julhelgen sen, de gör de hela ännu mysigare. Man sitter där o ska öppna paket me släkten- stämningen är på topp o alla bara sitter där o vill mysa/gosa/snusa bebis..hihi =)

O de roligaste av allt är att snart är de dags för allt de där, de kommer gå så fort. För det är många små saker som kommer hända nu längs vägen dit ju =)








Kommentarer
Postat av: Carolina

Åååh, jag längtar också som en galning efter julen. Vi flyttar ju precis till första advent så då får jag julpynta mitt hus!!! :)

Och allt man äter kring jul.. Mums. haha.. Dessutom är det vår sista jul utan en liten, fast det blir med en stor mage. hihi



Ja, verkligen. Hellre heta sexdrömmar än mardrömmarna jag hade förra veckan! ;)

Kramis

2010-10-19 @ 20:37:14
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: eva

ja nu är det inte långt kvar för dig =)

det är bra med mig här , men jag är så djävulskt trött idag, men inte så konstigt eftersom neah knorrat hela natten. men tur ändå att hon bara knorrade och inte gallskrek =) hon hade lite magknip stackarn..men idag verkar de bättre för hon sover som en stock redan !godnatt..

2010-10-19 @ 20:43:09
URL: http://fonmo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback