Lööörrrdag.


2010-10-02 @ 13:24:18
Sitter o tar de lite lugnt i soffan, bäst o passa på nu när lilleman äntligen somnade efter mkt om och men. HAn skulle absolut inte äta nån pytt i panna till lunch alls nästan, de märktes på honom att han var såå trött. MEn ibland kan de små liven ju va så övertrötta så de har svårt att komma till ro sen när de väl är dags o somna.

Var iväg o fikade lite hos mor förut, Elliott o W busade på som vanligt =) Elliott har börjat o prata mer o mer om William nu, eller "Illiam" som han säger...de är så roligt när de kommer mer o mer ord ur hans mun för var dag som går ju. I morse lärde han sig att säga ost med..haha! Tokig i ost har han blivit vår pojk <3

I eftermiddag blir de lugnt, kanske går ut o leker lite grann i trädgården. A är iväg på sista matchen för säsongen nu, skönt de...så vi kan hitta på nåt på lördagarna istället för att de jämt ska gå till den där jakten efter läderbollen ;)

För övrigt kan jag ju tillägga att det nu är 6 arbetsdagar kvar för mig att jobba, sen går jag på min havandeskapspenning. Nu anar inte hur efterlängtat det är- man orkar inte alls med lika mkt längre..även om man gärna vill tro att man är stålkvinnan ibland..haha!
Vi har fått besked om att Elliott får gå sina vanliga tider på dagis med- vilket känns skönt. Han kan behöva komma ut o leka lite- tror han skulle bli såå uttråkad o gå hemma med mig, han är ju van vid o va på dagis o leka varje dag  nu. O jag kan väl behöva vila upp mig så mkt som de bara går med för den delen inför vad som komma skall.. Sen när havandeskapspenningen går ut så blir de 15 timmar i veckan istället, fördelat på tre dagar.



Elliotts fina teckning som han hade ritat på dagis med tuschpennor hänger uppsatt på kylskåpet nu, o sen köpte vi ett par vinterstövlar till elliott idag när vi va inom skoaffären =)

önskar er alla en trevlig lördag,
kramar






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback