GODNATT


2010-09-04 @ 22:56:25
har nog slagit rekord i o va vaken länge för o va jag ikväll tror jag. Såhär länge har jag inte varit uppe på länge. Men satt ju o pratade med en riktigt bra vän så, tiden rusar ju iväg när man har skoj =)

Hoppas på att få sova gott inatt. Imorse vaknade jag vid kvart över fyra som i ett ryck av en riktigt hemsk mardröm. Drömde att Elliott var på besök på vårat jobb, och nyfiken som han är o snabb som han är så sprang han upp på en mangel och mosades. FY , DET VAR SÅ HEMSKT O ATT VAKNA UPP O BARA KÄNNA DEN DÄR PANIKEN..VÄRSTA MARDRÖMMEN! Sen kunde inte jag somna om, utan låg o tänkte på min lille pojke..vad vore livet utan honom? han är mitt allt <3 UNDRAR JUST VA JAG VAR INNAN HAN KOM?? HALV? (Ja det är väl en del av o vara förälder- ett ständigt oroande för att nåt ska hända ens barn)

men vi lever iaf  i nuet

Ska ta o gå in o kika till min pojke som säkerligen snusar riktigt gott just nu,sen väntar sängen på mig!

GODNATT






Kommentarer
Postat av: Eva

har inte somnat än =/

visst är det mysigt att gå in och kika på de små när de sover så fridfullt =)

2010-09-04 @ 23:57:21
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Eva

jag har sovit riktigt kasst kan jag säga..har haft småvärkar hela natten som var som bortblåsta på morgonen..usch vad jag hatar att bli lurad så här hela tiden =/

lyckades nog somna ordentligt runt 4 på morgonen, vaknade sedan runt 7 av att milo kom in i rummet och skrattade =) härligt att vakna av barnskratt !

2010-09-05 @ 10:27:21
URL: http://fonmo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback