Ljuva fredagskväll.


2010-09-24 @ 21:14:11
Det är inte helt fel att bara ligga i soffan o götta sig efter en arbetsvecka inte! har en bra stund bara legat o kikat på miraklet som ständigt gör sig påmint i magen..ena stunden så buktar det ut åt ena sidan- nästa sekund åt andra sidan..värsta kalaset därinne om man säger så ;) ibland buktar huvudet ut, ibland är det rumpan, ibland kan man känna antydan till en fot. ÅÅÅÅÅ...myys är det =)

Idag slutade jag o jobba klockan tolv. Sedan styrde jag bilen mot linköping, själv. och det var så skönt att bara gå o kika på de jag ville, o ta det i min egna takt =) Först blev det en tur till ikea, tänkte kika lite på en byrå till bebisrummet som jag funderat på ett tag nu, och så tänkte jag att jag ju kunde gå till ta själv lagret o känna på paketet o se om jag orkade o lyfta det själv. Så de följde faktiskt med en byrå hem- för just denna va inte så tung. OCh så följde det med en liten vit hylla med hem till bebisrummet oxå. Hade velat få med mig en av den lite större varianten med, men den var för lång o otymplig för mig o bära själv- så vi får åka in en annan dag o köpa den. Måste ju ändå köpa en större säng till Elliott så de blir att slå två flugor i en smäll den gången!

Det blev även en tur till kappahl- där jag självklart fastnade på bebisavdelningen..finns såå mkt fint ju. O sen blev jag stannandes på lindex bebisavdelning med. Men köpte faktiskt inte nånting alls där till bebisen...blev 3 par strumpor till Elliott- de va allt! Men sen på H&M kunde jag ju inte låta bli längre, hittade ett så fint bebisset som inte kostade mer än 49,50 :- o då va ja ju bara tvungen o slå till, sen blev det en body och ett par strumpor oxå.

Sist men inte minst blev det en tur inom skopunkten, där jag faktiskt lyckades hitta ett par stövlar till mig och sedan ett par stövletter oxå... inte ofta man hittar två par på en o samma gång ju =)
O så avslutade jag hela resan me o stanna på Citygross o storhandla på vägen hem. Så nu har jag fått min beskärda del av shopping för ett tag framöver känns de som..haha!
ANEBODA Byrå med 3 lådor vit Bredd: 80 cm Djup: 40 cm Höjd: 100 cm  EXPEDIT Hylla vit Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 79 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg
dessa två följde me mig hem till de blivande bebisrummet =)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback