2-åring säljes billigt


2011-04-20 @ 16:13:21
Just nu efter att ha rivit ner disken i köket o sparkat lillasyster med flit i nyllet så säljes nu en trotsig tvååring med namnet elliott billigt!

självklart skojar jag bara, men ibland när han gör såna där dumma grejer som att göra lillasyster illa så kan de kännas så för en sekund!

Han är ju ändå min busunge o jag älskar honom villkorslöst o skulle aldrig kunna va utan honom! Trots allt bus så är han världens finaste pojk även om han ibland går en på nerverna.







Kommentarer
Postat av: Ruby, Milo och Lova

haha det e lugnt.. är likadan själv.. bbrukar läsa från mobilen å då är det jobbigt att kommentera men det är trist att blogga utan någon bekräftelse.. eller hur :P?

Allt bra med er ??

2011-04-20 @ 16:46:41
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Eva

det var inte den kycklingen jag bjöd på när ni hälsade på...men denna är god den oxå =)

förstår vad du menar med att E är till salu ibland ;)

2011-04-21 @ 05:09:18
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Amanda & Oscar

I Sverige rekommenderar de egentligen från 6 månader. Men man "får" börja vid 4 månader och därför informerar bvc om det, (eftersom så många vill börja då som de sa till oss). Det finns barn som inte är redo vid 4 mån pga av magen så jag tycker inte att du ska känna att du har någon brådska.

2011-04-21 @ 09:11:56
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Nina

tack snälla. hon hade gått upp fint. väldans nöjd. å det va bm oxå. så det va skönt. kan man ju slappna av lite iaf..



å ja förstår dig då det gäller trots sådär. just nu är theo inte på freja iaf.men det kanske kommer? vem vet. men han är överjävlig med allt annat kan ja ju säga. allt är nej liksom. inget funkar. han ändrar sig 10 000 å surnar å bölar å slänger sig. han har börjat spottas med????? vem fasen som lärt honom d? å slåss ibland. inte på mig iaf. tur. leker högt å smäller i allt. kaos. han började i somras å då tyckte ja han va jobbig. men nu är han ju överjävlig. även om han har massa mes solglimtar...

2011-04-21 @ 10:28:43
URL: http://deliciously.se/
Postat av: ★Fam. Bus★

Det där känner jag igen... S stampade Maja flera ggr i huvudet innan jag hann fram. :(

Han fick en rejäl utskällning o sen dess har han inte gjort så. Hoppas han kommer ihåg det varje gång han tänker en dum tanke. ;)



kram kram

2011-04-21 @ 16:36:54
URL: http://familjen-bus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback