Blärk....


2011-04-29 @ 07:41:02
Verkar som att den härliga natten till igår va en engångsföreteelse.. För inatt har knusselmajan varit igång igen. De har stökats obökats vändits o vridits.. Blir tokig på de här! När ska hon sluta hålla på?

Dessutom har elliottkraken blivit sjuk med feber o hosta. Han har hostat o hostat o yrat massor i sömnen. Min stackars elliotten:(

Nähä, bäst o kicka igång denna dagen o trotsa den dunkande huvudvärken som kom smygandes under denna vakna natt!

önskar alla en trevlig fredag, kramis






Kommentarer
Postat av: Mamma till William & bebis i magen :)

Godmorgon..Krya på er..kram

2011-04-29 @ 08:32:49
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Carolina

Usch, låter jobbigt att ha det sådär på natten. Vet själv hur det känns när Wilda bökar o har sig ibland om nätterna. Hon brukar sova väldigt gott så man är väl ganska lyckligt lottad, men de få gånger hon håller på så kan man ju bli tokig. haha..



Svar: Ja, Wilda sover hos oss än så länge. Vi sa innan hon föddes att vi absolut inte skulle ha henne i sängen för jag var rädd att inte kunna sova och sambon att han skulle råka lägga sig på henne. Men på bb märkte jag hur gott jag sov när hon sov så då blev det att hon låg hos mig och så fortsatte det när vi kom hem. :) Hon har bara sovit i sin vagga två nätter för varje gång vi testat har hon vaknat o då har jag hellre henne hos mig. Och som du säger så är det så mycket enklare vid nattamningarna :)



Ja, visst är klänningen fin?! :) Älskar också lundmyrs kläder. Hade dom inte varit så dyra hade jag köpt massor ;)



Hoppas ni har en fin fredag!

Kramar

2011-04-29 @ 12:53:37
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback