Godmorgon måndag!


2011-08-08 @ 07:39:56
Då kör vi återigen igång med en ny vecka. Vart tar tiden vägen egentligen?

Nu lämnar vi semestern bakom oss för i år då pappa A börjar jobba idag igen! Denna semestern lär nog gå till historien som semestern som gick alldeles för fort iaf! Men ack så roliga tripper vi gjort.

Nu blickar vi framåt- en härlig höst lär det bli. Blir ju snart en till liten kusinbebis- då får man smygsniffa lite sådan ;) och så har vi ju mammabloggkryssningen :) Sedan har À och jag pratat lite löst om att kanske åka till Helsingborg o bo över på hotell!

Nu ska dessutom semesternammafläsket bort- Inge godis/ kakor mitt i veckorna o morgonpromenader följt av kvällsträning! Jag är laddad ;)

Hoppas ni har en mysig morgon/ förmiddag därute!






Kommentarer
Postat av: Carolina

Åh en skånetripp?! :) Mysigt!



Du är alltid så duktig på de där med att skippa sötsaker o gå ner i vikt så det där kommer gå galant är jag säker på! :)

Här går det också bra och vi kör ju stenhårt lchf, dock har vi "fusk" på lördagar och får äta lite godis då :) Men man måste ju ha något så att se fram emot. :) Vi väger oss på fredagar och i fredags hade vi hållt på 1,5 vecka och jag har gått ner 3,3 medan sambon tappat 5. Så lchf är verkligen bra. Tilläggas bör att vi inte varit så duktiga med motionen till en början, men det börjar vi få in nu. :)



Svar: Ja, dom utvecklas verkligen olika fort de små. Wildas två första tänder växer o frodas som sjutton. :) Vad duktig Leila är som står o allt :) Det går verkligen alldeles för fort. haha



Kram

2011-08-08 @ 15:04:36
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Ja sjukt, det börjar närma sig. Har du planerat alt? Typ vad du ska ha på dig. Jag har alltid förmågan att hålla på i sista sekund. =/ Typsikt haha.

Kram!

2011-08-19 @ 10:31:07
URL: http://www.futurum-nobis-est.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback