Leila 8 månader


2011-08-14 @ 08:32:57
Photobucket Pictures, Images and Photos


Idag blir våran lilla tjej hela 8 månader. Känns fortfarande som om de var igår jag fick ta emot henne när hon kom ut ju.

Stoira tjejen kryper nu runt som bara den, riktigt fort går det framåt. Ställer sig upp mot allt och går gärna runt ett varv hållandes i soffan. Släpper ofta greppet när hon står och tror att hon klarar mer än hon kan och blir såklart jätteledsen då hon ramlar.

en liten bissing har hon hunnit att få, men det är nog fler på gång med tanke på hur gnälligt det är och att hon går runt och smaskar på tungan för jämnan.

Leilan har ganska svårt för att somna om kvällarna även om hon är jättetrött! Och hon sover fortfarande ganska oroligt om nätterna för det mesta och vaknar runt 1-2 tiden för att äta.

Annars är stora tjejens favorit att krypa in på storebrors rum och sitta där och leka med hans leksaker. Hon ser dessutom upp stort på sin storebror och blir såå glad när hon ser honom.

hon förgyller våra liv som bara den, våran underbara prinsessa <3






Kommentarer
Postat av: Michaela, mamma till Leon & Charlie

Grattis till 8månaders tjejen!

Min minsta blir också 8 mån nästa vecka :)

2011-08-14 @ 11:11:19
URL: http://flavorsofmylife.blogg.se/
Postat av: Carolina

Man blir faktiskt lite rädd när tiden går sååå fort! Man är rädd att man inte ska hinna ta tillvara på allt liksom. Får lite panik när jag tänker på att Wilda blir 5 månader på torsdag! Hur gick det till liksom?!? haha



Tack för alla dina fina kommentarer! Jag läser dom alla och tar till mig, är lite sämre på att svara med en gång bara. :)



Tycker du hon är lik mig?! :) Kul att höra!! :)



Hoppas allt är bra med er!!

Kramar

2011-08-15 @ 14:50:44
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Nina

tävling om du är sugen:

http://deliciously.se/2011/august/utkast-aug-15-2011.html

2011-08-17 @ 12:52:09
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback