Morrn, morrn


2011-08-05 @ 06:42:17
Godmorgon kära läsare! Är en seg mamma som ligger här på soffan i kikar på sin pigga o energiska dotter. Varit en halvrörig natt, o så sitter tröttheten i sen igår dessutom. Det är jobbigt att vara ute o busa o leka en hel dag i gassande sol.

Vi hade det verkligen kanon igår. När vi kom dit fick vi köa för biljetter i kanske 20 min, o de var helt okej!
Sedan när vi var inne kikade vi runt lite o Elliott åkte knattebilarna.

Sedan gick vi direkt till pirate Island o badade. Elliott tyckte väl att de var roligt- men han vart fort kall o frös som bara den- så han ville inte bada länge! men rutachkanan hann han åka några gånger, samt leka lite med rännan och ena ratten till duschen där.

Vi kikade på när pappa A åkte vattenRutachkana och vips var de dags att äta. Vi kollade runt lite och kom fram till att de fick bli hamburgerhaket vid badet! A stod och köade i 1 1/2 timma innan vi fick mat. Snacka om osis när de gällde köval!
Elliott var jättehungrig o satt o tjöt emellanåt- till slut blev mamman otålig oxå. Vet inte hur många som hann att sätta sig o äta trots att de ställt sig i kö senare än A. Så ett hett tips lär ju vara att ta med sig egen mat!

Sedan gick vi och åkte lite karuseller; Elliott åkte clownkarusellen, med sköldpaddorna, flög flygplan, Åkte lastbil. Sedan tog vi även tåget som gick runt parken!

Vi hade det superkul- dock kändes det som att vi kanske inte hann allt vi hade velat! Så nästa år får de nog bli övernattning så vi kan gå två dagar :)


började skriva detta inlägget imorse- men hann inte skriva klart om ni undrar






Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Låter som i hade trevligt! =)

Kram!

2011-08-06 @ 19:16:48
URL: http://www.futurum-nobis-est.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback