en riktigt stressig förmiddag o en lugn kväll.


2011-02-25 @ 21:38:51
Så skönt det är med fredagskväll...den går verkligen i lugnets tecken om man jämför med hur förmiddagen var.

Först va vi o lämnade Elliott på dagis runt 9-tiden. Sen åkte vi förbi hemma o hämtade upp leilas vagn o lite andra leilaprylar för att sedan åka till hennes farmor där hon skulle vara i ett par timmar så jag kunde åka o handla i lugn o ro (bla kläder att ha på mig till dop o storhandling på citygross).
MEn de som tänktes bli ett par timmar blev mkt mer än så. Shit va mkt folk de va på citygross, o sen hade de ju inte alla kassor öppna heller så de blev till o köa ett bra tag. Åkte från svärmor runt kvart i tio, var framme runt kvart över tio, åkte därirfrån runt halv 12- så de tog sin lilla tid.
Stannade till i Mjölby för att gå in på KappAhl o se om de hade något man kan ha på sig nästa lördag ( de passade lägligt eftersom jag har presentkort där), men hittade knappt nåt alls. Visst jag provade några plagg- men de va inge som föll mig i smaken. Hittade däremot en bilarpyjamas till storkillen som var i stort behov av en till pyjamas, och ett par jättesöta strumpbyxor till LEilan. 
Fick helt enkelt springa upp till lindex o panikleta efter plagg där. Hittade absolut inget där heller. Precis när jag var på väg ut så såg jag DEN, den perfekta tunikan/klänningen. I ljus denimblå färg, o tunt nästan skirt tyg..o volang nertill. Den va verkligen perfekt. Så den fick det bli! Klockan var väl runt kvart i ett när jag kom därifrån eftersom de strulade i ena kassan o kassören i andra kassan var tvungen o hjälpa till där.
Blev ett snabbt stopp för o köpa lite godis oxå, och sen en tankning på pärlan där de började o krångla med tack vare att nån ego människa hade tankat i kontoautomaten utanför o sedan lämnat kvar sin bil där och gått in. O de va ju självklart den platsen jag behövde för att tanka =(
hemma var jag runt halv två. Då va de bara att springa in snabbt som ögat o försöka packa upp allt som skulle in i frys/kyl o ställa allt annat i elliottvänligt läge för att sedan åka iväg o hämta leila hos hennes farmor och sen hämta elliott på dagis.

Snacka om att jag hade dåligt samvete över att de tog så lång tid. Fanns inte ens i min tanke att de skulle va så mkt hinder i vägen. Ska aldrig mer åka nånstans när det är löning; det är ett som är säkert.

Nu har iaf Leila haft barnvakt för första gången..kändes konstigt o lämna henne faktiskt. hon är ju trots allt bara 2 1/2 månad..men de hade ju gått jättebra så =)

Nu ikväll har vi ätit tacos- o sen har jag valt o ha min godisätardag idag istället för imorn. Så massa godis har de blivit.

Önskar er alla en fortsatt trevlig fredag
kramar






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback