Pjuh..


2011-02-24 @ 11:32:34
Torsdag idag, och ni vet ju vad det innebär i detta hus, städdag. Och nu är jag precis färdig med städandet. Så skönt. Lillan ligger o sover gott i sin vagn i groventrén o har gjort det sedan vi kom hem från dagis. HAr inte blivit nån promenad ännu, men räknar nästan med o ta en tur sen när vi hämtat elliott på dagis.
De börjar bli mildare ute nu med- stod på en minusgrad när jag kikade förut..det är inte illa de inte =)

Är igång o kikar runt lite grann på grejer inför nästa helgs dop. Då ska vi se om Leila blir en skrikande bebis i kyrkan precis som sin storebror (o jag skrek med när jag döptes för den delen), eller om hon kommer ligga där tyst i min famn o kika runt.
Först hade jag tänkt att vi skulle beställa tårtor, men nu funderar jag starkt på att baka tårtor själv.

Någon som vet vart man kan få tag på vit marsipan? vill inte ha sockerpasta- de blir alldeles för sött.

Ja just de ja, måste ju beställa band till klänningen med- hoppas de kommer fram till nästa fredag om jag beställer från panduro idag eller imorn.

Imorn blir de nog en tur till citygross för att handla lite. BEhöver köpa blöjor, nan, välling o sen lite engångsmaterial o sånt inför dopet, sen lite annat me såklart =). Lika bra o ha de avklarat känns de som. De kommer nog va full rulle med förberedelser nästa vecka ändå.
Funderar på att stanna en sväng i mjölby med (om de hinns) o se om de har någon klänning eller tunika åt mig till dopet oxå. Har inge finare så som jag kan ha längre.

önskar er alla en trevlig dag!
kramar






Kommentarer
Postat av: ★Fam. Bus★

åååh panduro gick jag förbi idag. Synd jag inte visste de innan, kanske kunde köpt o skickat till dej snabbare ;)

kram kram

2011-02-24 @ 13:08:28
URL: http://familjen-bus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback