5 veckor..


2011-01-18 @ 19:30:12
Tänk att för 5 veckor och 2 timmar sen hade vi precis blivit tvåbarnsföräldrar, till en söt liten tös. En sessa som vi gav namnet Leila. Denna gången va de väl kanske inte direkt lika självklart med namnet som sist, för när Elliott kom ut så sade båda direkt att de va en Elliott.  Nu dröjde det ändå några minuter innan vi beslutade oss. Andra namn vi hade på önskelistan var bland annat Hilma, Agnes. Innan vi var på könsultraljud o fick veta könet så var jag nästan hundra på att de va en pojke därinne, och då var mitt favoritnamn (och de enda namnet som gällde enligt mig ) Lowe.

Men nu visste vi ju som sagt att de skulle bli en flicka, och det kom alltså att bli en Leila Elisabet Karlsson. Hon växer o frodas för fullt. Bajar flera gånger dagligen, kräks typ konstant, och älskar att ligga i vagnen o sova när man är ute. Idag somnade hon direkt när hon hamnade i vagnen o sov under hela promenade ute som var på strax över en timma, sedan toppade hon det med att sova nästan 2 timmar till här hemma i garaget.
Något som kännetecknar henne är att hon har ett födelsemärke i pannan och sedan fotsätter "splittret" lite på näsan och sedan fortsätter de åter lite tydligare under näsan. Många frågar om det är ett märke efter nappen hon fött, men nej- hon kom ut sådan.
Hon är så fin o rar och alldeles perfekt våran tjeja












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback