Bara vi flickor hemma ♥


2011-01-04 @ 13:26:06
Va tomt o konstigt de har känts hemma idag- De har ju bara varit vi två flickor hemma. Grabbarna är på jobb/dagis. Elliott han bara sprang rätt in o grabbade tag i en bil de första han gjorde när han kom in på dagiset. Som om han aldrig varit borta- de va skönt de! HAn tyckte nog de va riktigt skoj o komma hemifrån o få leka lite grann.

Leila och jag tog oss en tur förbi jobbet efter vi hade lämnat elliott på dagis. Vi skulle egentligen åkt hem o hämtat vagnen o tagit en långpromenad- men de bara snöar, snöar o snöar så de fick kvitta. Inte lätt o komma fram med vagnen ju.
Va skoj o träffa folket igen- alla tyckte hon va jättesöt.. o hon var faktiskt vaken hela tiden när vi va där. Alla sade olika- en del att hon är lik mig, andra att hon är lik sin pappa..haha! Det är ungefär som med A's föräldrar- de tycker hon är lik mig. Mina föräldrar tycker att hon är jättelik A. Där ser man va man kan tycka/se olika =)

Stannade förbi ica en sväng efter besöket med för lite handling av nödvändigheter så man slipper o handla på ett par dagar iaf. När vi kom hem så sov leila fortfarande jättegott i sitt babyskydd- så jag klädde ur henne ur overallen o lät henne få sitta kvar där i och sova. Under tiden hann jag faktiskt med att byta sängkläder i alla sängar, frotté, gno inne i duschen o städa toalettholkar o handfat. Känns riktigt skönt att ha de gjort nu faktiskt. Nu är de bara golven o lite dammning kvar i resten av huset. Men de får vi ta imorn efter vi varit på BVC.

När hon vaknat o hade ätit så bajjade hon såklart lite grann med o pinkade ner sig, så va bara att ta o tappa upp ett bad åt henne. Hon blir så lugn o bara ligger o kikar när hon badar- hon verkar tycka om det massor.

Nu hade jag tänkt o kika mailen en snabbis med, måste snart gå ut o starta bilen o se om de har plogat något, för i så fall lär man ju få skotta en hel del för o komma ut me bilen. Det är ju en liten buse som ska hämtas på dagis vid 2-tiden


Hoppas ni alla mår fint,
kramar








Kommentarer
Postat av: Millah

Ja precis :) Du ser i inlägget vilka storlekar det finns.

Så skicka vad du vill att det ska stå, storlek, adress till [email protected] =)

Kramar

2011-01-04 @ 13:32:44
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback