gnälligt, hostigt o snorigt


2011-01-14 @ 21:47:17
Hemma hos familjen karlsson/johansson så är det en liten sessa som gnäller snorar och hostar massor. Lillan har blivit förkyld =( som tur är så verkar inte hostan vara slemmig o ansträngande iaf..alltid nåt! men det är tråkigt o se dom hängiga när de är så små ju!får hoppas att de inte blir värre än såhär som det är just nu och att de går över snart!!

Det gick jättebra med hörseltestet idag, de va inge fel på hennes hörsel inte=) OCh elliott va jätteduktig under hela besöket.

Sen åkte vi ju till linköping för att ta kort till tidningen. De va några fler barnfamiljer där om man säger så..och när de vart våran tur och vi väl kom in i rummet så började Elliott att illtjuta. HAn tyckte att de va för mörkt i rummet och satt o paniktjöt o pekade på dörren o ville att fotografen skulle öppna den. Men trots massa tårar så lyckades vi till slut få honom att komma till ro och vi fick fram lite bilder.

Ingen av bilderna vart väl egentligen perfekt- men huvudsaken är att barnen blev bra på kortet tycker jag. Vi kände att vi inte direkt hade tid o sitta där o hålla på att ta massa kort hur länge som helst, och elliott vart otålig till slut med. Men han var trots allt jätteduktig o stod där jättestilla en bra stund så de kunde bli några kort iaf ju =)

Väl hemma så stannade vi utanför apoteket och A gick in o köpte minifom droppar. Så ikväll har Leila fått sin första dos med dom, nu ska här ges droppar flitigt i förhoppning om att hennes mage blir bättre..jag hoppas och håller tummarna för det!


Nu ska här fixas lite grann, sen väntar faktiskt sängen..är trötter!

Godnatt allihopa <3






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback