hinna med?


2011-01-27 @ 13:40:10
Ibland känns de verkligen som man inte räcker till..hur/när ska man hinna göra allt liksom?

Även om lillan legat ute i sin vagn o sovit tills nu så har jag ändå inte hunnit med allt. skulle ju städa- men var så mkt leksaker att plocka undan på o sen har jag bytt sängkläder o så har jag städat toaletter o sorterat o vikt tvätt...o torkat av köket ordentligt (hann dock ej handtagen)..o ändå är jag ju inte klar. det ska dammas, dammsugas o skuras golv.
Hade velat sitta här en stund- men de blir bara en snabbvisit nu medan ena armen e ledig o lillan ligger o äter i andra. för sen är de ju dags att hämta storbus på dagis <3 o sen har vi städning på schemat igen ju ;)

förresten så trodde bvc-tanten att de rörde sig om kolik när jag berättade om leilas skrikattacker...som tur e så e de ju inte så ofta jämfört med hur andra kolik -bebisar kan va. en del föräldrar får ju inte sova på nätterna för deras barn skriker så.. tur (peppar peppar) att de bara e kvällsskrik här (me undantag för vissa dagar då de e dagtid med). ska testa sempers magdroppar nu o se om de hjälper något- massage fick jag tips om oxå. vi får väl se vad som händer.

ha en bra eftermiddag,
kramis






Kommentarer
Postat av: Amanda & Oscar

Vet du, så mycket som du städar varje vecka städar jag knappt på en månad. Lite (mycket) skit i hörnen här alltså. Så jag förstår att det är fullt upp ;-)

Vad jag menar är att man inte ska ha för höga krav på sig själv.

2011-01-27 @ 18:05:18
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Förstår att du inte har så mycket tid över till allt nu när du har två små söta troll att ta hand om. Och det är ju dom som är viktigast. :)

Längtar som en tok efter min lilla nu.



Hoppas du har en mysig kväll i alla fall och att du hinner få lite tid för dig själv också ibland. :)

Massor av kramar

2011-01-27 @ 18:43:11
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Låter inte kul med kolik, hoppas hon blir bättre snart! Och känner verkligen igen mig med det där att man inte räcker till. Tusen saker hela tiden som borde göras och hinnas med och man skulle behöva 400 timmar i veckan typ för att alla ska bli nöjda ...

2011-01-27 @ 19:58:27
URL: http://eimk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback