Laatbiil


2011-01-31 @ 22:28:58
När vi va ute o gick en gång så va elliott så himlans anti- han skulle absolut inte sitta bredvid sin syster i syskonvagnen. Han satt bara sträckte upp händerna o sa  "somma mamma" (komma mamma). Då kom jag på att jag ju kunde "muta" honom med att stanna uppe på bron så han fick titta på bilarna som kom under oss på motorvägen (sträckan vi går går bredvid motorvägen och sedan ovanför motorvägen  på en bro.) Vi stod nog där på bron en bra stund o kikade- elliott pekade glatt o sa "laatbiil" såklart..och de va till och med en som tutade på honom.

Det där kommer han ihåg varje gång vi är ute och går nu- så nu måste vi alltid stanna på bron och titta en liten stund. Men idag viille han absolut inte gå därifrån. Inte nog med att de kom massa lastbilar nej, för de höll dessutom på att gräva med maskiner o greja vägrenen, de va han ju jätteintresserad av. Så när vi gick därifrån så va han inte nöjd me sin mamma, nej- han stortjöt verkligen! "tanna mamma" sa han.. men man kan ju inte alltid få som man vill inte..

här hemma är de verkligen bara Lastbilar och bilar som gäller just nu..De pratas om de för fullt..speciellt att "tanka biil, och att såka biil" de kan han gå och tjata om hela dagarna. Min pappa äger ett åker- så har lite smått lovat elliott att när han tvättar lastbilarna nån gång så ska vi åka ner lagom tills han är klar så elliott får åka med en liten stund.. de kommer han att älska <3

jahopp..då hade lillan vaknat igen =(

GODNATT






Kommentarer
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

åå lukas är precis likadan! Han kan stå hemma vid vårt vardagsrumsfönster i flera timmar och kika på alla bilar, bussar, lastbilar och tåg haha!



Den 12 sep är det dags =)

2011-02-01 @ 08:40:22
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: ★Fam. Bus★

hihi hoppas du fick tittat igenom lite gamla bilder. Så himla mysigt och man blir helt tokig att tiden gått så fort o att man istället har en pojk o inte en tjock liten go bebis. (som han var) hehe



Kram kram

2011-02-01 @ 11:45:15
URL: http://familjen-bus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback