skrikigt AB


2011-01-19 @ 20:11:03
Då va de kväll igen, och som vanligt vid just denna tiden så är lillan inne på sin skrikperiod. Hon skriker HÖGT, tar i så hon blir illröd och emellanåt smäller det till i baken på henne =( hon har faktiskt börjat få såna skrikperioder under dagarna nu med =/ det är så trist o se henne fara så illa ju..för magknip de verkar hon verkligen ha.

Vi är nu inne på dag 5 med minifom- vi körde först på 20 droppar i 4 dagar- nu igår när de inte gav något resultat så har vi ökat dosen till 30 droppar istället. JAg hoppas såå att de ska hjälpa- har de inte visat att de hjälpt nåt om ytterligare tre dagar så får vi helt enkelt öka dosen ännu mer. Skam den som ger sig!

Annars har dagen gått till en långpromenad (ville ju inte va  hemma o sitta mitt i allt hantverksstoj när de satte dit värmepumpen), sedan lite fika hos sis sen en liten promenad till hemåt, sedan hemma i typ 1 timma för att sedan packa i lillan i syskonvagen o gå o hämta storbusen på dagis. JAg fullkomligt älskar syskonvagnen som sagt =)

Värmepumpen verkar fungera bra; ska bli skönt o inte behöva elda inatt/tidigt imorn bitti =)

Nu ska jag ta och kika lite på pyjamasar på ellos hemsida- de behövs större pyjamasar när barnen växer så de knakar. Både den lilla o den stora <3

önskar er en trevlig kväll,
kramar







Kommentarer
Postat av: ★Fam. Bus★

Men man ska väl inte öka dosen???



Det tar några dagar innan de hjälper lite, sen tar de flera dagar innan de underlättar helt.



Maja kan fortf. få liiite magknip då å då, men de slutar snabbt.

Men att öka dosen ska man nog inte göra... 10droppar innan varje måltid.



kram kram

2011-01-20 @ 19:30:01
URL: http://familjen-bus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback