Svar till Sara


2011-01-25 @ 19:17:45
fick följande kommentar av Sara(ingen blogg angedd)

"Hej! Jag undrar vad det är för syskonvagn du har? Du verkar nöjd med den? Hur mycket kostade den? Hoppas du har tid att blogga lite mer snart igen! Kram."

Svar: hej hej, vi har en babytravel dublin. Tycker den är helt suverän. Jag har hela tiden varit lite anti såna där vagnar där ena syskonet sitter under/över den andra (typ phil o ted etc) .Den här är ju sådan så de sitter bredvid varandra sen när leila är ca 6 månader men då är det två stycken enskilda sitsar istället för en enda stor som emmaljungas syskonvagnar.

Sedan tycker jag om att de inte behövs mjuklift till bebisen, utan att det är en liggkorg som man monterar ovanpå ena sittdelen. Liggdelen är dessutom väldigt lätt att ta av om de skulle vara så att bebisen fortfarande sover när man varit ute på promenad så den kan följa med in o sova i liggkorgen. HAr bara massa gott o säga om vagnen.

hoppas du hittar en vagn som hittar er i syskonvagnsdjungeln o att du haft en bra dag.







Kommentarer
Postat av: Liw- mamma till Mait och mini i magen

Här är med barnvagns jakten i full gång. Jag gillade dock att ha en mjuklift i vår emmaljunga som vi har nu, Var så praktiskt när Mait var för liten för att sitta stadigt i en sittvagn, då tog vi ur bottenplattan och vinklade upp så var det ändå stöd på sidorna. Hur smart som helst. Men visst är det fullt liggläge i BT dublin? Isf kan jag ändå slippa liggkorg och köra på mjuklift. nu är jag dock sugen på en Phil and teds, men de kostar ju där efter...



Mini är beräknad 21/4 så vi har några veckor kvar..

trevlig kväll!

2011-01-25 @ 21:50:04
URL: http://liwetochvardagen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback