Torsdag kväll.


2011-01-13 @ 19:36:33
Då va de återigen kväll, och imorn är det fredag igen..WIIE =) Efterlängtat eller vad?
Denna dagen har gått så fort den med tycker jag. Efter vi hade lämnat Elliott på dagis så åkte vi hem o leila hamnade i sin vagn- så det blev en långpromenad med andra ord. Var väl hemma runt halv elva och då sov hon så gott ute i sin vagn så jag började och städa.
När jag väl var klar med städningen så började hon att gnälla därute..så lillan lät mig snällt få städa o det tackar jag för =) Så skönt o slippa ha städningen hängandes över en i helgen ju! 
Efter Leila ätit så hamnade hon faktiskt i sin babysitter en stund. Hon har inte varit så förtjust i den innan när hon suttit där; men idag satt hon där en bra stund utan o gnälla. Och då passade jag på att steka pannkakor. Har vi en duktig o snäll tjeja eller vad?
Sen va de dags att gå till dagis o hämta elliott- vi tog vagnen så vi kunde gå fram till byn o handla lite efteråt. Väl framme på byn stötte vi på  E o hennes barn W och M, så vi gjorde sällskap med dom hem o sen följde vi med in så barnen kunde leka en stund.
EFter det blev det en liten fika hos mor oxå.

Nu har jag hållt på att vika tvätt en stund, och tvättmaskinen o tumlaren går fortfarande för fullt. Så det är med två småbarn i huset...den ena kräks o bajjar mer än den andra ;P
Ska om en stund ta mig en efterlängtad dusch- råkade få tandkräm i håret i morse när elliotts tänder skulle borstas.. märkte inte det förrän förut när jag hittade värsta kockan i håret- och tovigt- ja de blev de =/

Imorn ska vi åka in till Motala och göra hörseltestet på Leila, sedan drar vi vidare till linköping för att ta kort på familjen så vi kommer med i tidningen.. Har smidit värsta planerna om va barnen ska ha på sig så de nästan har likadana kläder.. men vi får väl se hur de går med det.... kan hamna lite kräks o sånt på kläderna som sagt.

Nu ska jag ta o försöka svara på lite kommentarer,

Önskar er alla en trevlig kväll,
kramar






Kommentarer
Postat av: johanna med tyra o otto

Tack vad rar du är, jag hoppas att det går bra för en gångs skulle, jag håller med om att man inte hinner äta därför slänger man i sig ett choklad här coh var bara för att man är hungrig;P du kommer säkert klara det du med så mkt som du är ute och går:) kram

2011-01-13 @ 20:26:45
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback