Leila 7 månader


2011-07-15 @ 13:24:27
Glömde ju helt bort och kika in igår under dagen. Igår vart våran lilla tjeja hela 7 månader gammal!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Det är en bestämd liten flicka vi har. Somna om kvällarna är svårt även om man är jättetrött- oftast får mamma eller pappa vagga till sömns. och oftast vaknar du mitt i natten o är klarvaken, glad och babblar som bara den.

Du älskar att springa runt i gåstolen och jaga mamma/ pappa och storebror.

Sitta helt själv kan du nu göra, krypa det går framåt även om det bara är ålkrypningar så tar du ju dig framåt i rask takt. Står du på alla fyra så står du mest och juckar. Det är dock frustrerande att inte kunna krypa på riktigt än- och det märks tydligt att du vill mer än du kan! Sitta stilla i någons knä hår absolut inte-ingen knäcka här inte!

Du skrattar högt när du blir kittlad och när mamma och storebror dansar för dig. Äta det är Något du är riktigt bra på! De är många blängande blickar på mamma/ pappa o storebror när vi äter. Skulle du få bestämma så skulle du nog äta konstant min lilla tjockisbulle <3

Annars är de storebrors leksaker eller mammas armar/ fingrar/ kläder som ska va konstant i munnen- måste klia något enormt i din mun. kanske kommer de första tänderna snart?

Du är så underbar, söt och mysig våran lilla flicka. Ser fram emot att få vara med om vartenda litet framsteg du kommer göra framöver! Du och din bror är allt <3 älskade barn!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback