Lite pyssel här hemma.


2011-07-28 @ 20:14:29
Det har pågått lite pyssel här hemma de senaste dagarna. Efter en tur på IKEA i förrgår så fick vi med oss en stor, ny bäddmadrass på 180 med oss, sängben samt rullgardiner till barnens rum o lite småplock till Leilas rum.

I förrgår åkte så bäddmadrassen dit på kvällen, igår åkte den gamla sängstommen bort (en malmstomme från IKEA i ek) och sängbenen i krom sattes dit.
A var på byggmaterial o köpte lite virke- och jag var och köpte tyg ( svart tyg med lite struktur som liknar tyget som är på många av mios soffor) och vadd. Och så gjorde vi våran egna sänggavel till sängen. Blev supersnyggt och jag är verkligen supernöjd =)

kommer bli en liten tripp till inom det närmsta. Vi behöver köpa nytt soffbord (vårat gamla har gått sönder helt), och sen har jag lite smågrejer jag vill köpa till Leilas rum .Vad tänker jag inte säga. Ni får se sen när det är klart i hennes rum inom snar framtid ( när hon flyttat in sen)

här kommer iaf lite bilder på sänggaveln.


sängen

 

här ser ni strukturen på tyget till gavlen. (svart färg)

såhär ser sängbenen ut.

 

Det som fattas nu är sängkappan som jag beställde häromdagen- hoppas den kommer med posten imorn. Sedan ska det inhandlas ett nytt överkast oxå såklart!

 

någon som är intresserad av att köpa malm sänggavel i ek så hojta till. har sängbord till oxå ;)







Kommentarer
Postat av: ✫Familjen Bus✫

Åååh så fint! Kul med lite nytt :)

Vi har (precis som många andra) malm sänggaveln... + byråer. Det är väl den som har en sån bred kant runt om sängen? Nedrans jäkla kant som man slår i knäet hela tiden! hehe



kram

2011-07-28 @ 21:09:13
URL: http://familjen-bus.com
Postat av: Lena - mamma till Ian

Det blev riktigt snyggt, förstår om ni blev trötta på malm sänggavlen.



Kram

2011-07-28 @ 21:37:39
URL: http://trollflikka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback