Thats it!


2011-07-28 @ 20:53:39
JA ni kära vänner, efter att varit med om ytterligare en ganska regnig sommar..och efter att typ slängt bort måånga tusenlappar på en vecka fylld med mestadels regn o knappt nån sol så har vi nu kommit fram till ett och annat här hemma.

I fortsättningen ska vi inte beställa nånting i förväg- nä för utomlandsresa på semestern är det som gäller! Större solgaranti går väl knappt att få eller? och de bästa är ju ändå att kommande år kommer ju barnen bara bli större o större och de kommer bara bli lättare att resa med dom. Redan nästa år lär det bli en utlandsresa minst. Har en inplanerad i slutet av augusti redan (eftersom pappa o mamma fyller 60 så blir det en sol resa utomlands då)







Kommentarer
Postat av: Lena - mamma till Ian

Vi sa detsamma idag ang sommar och semester. Vi hade tänkt att vänta till Ian var mellan 4-5 år och åka utomlands, men det kommer bli redan nästa år. Behöver få sol och värme för att orka resten av året.



Kul med Ullared, var där i måndags. Det kändes väldigt urplockat när vi var där. Mycket sommar leksaker var det, men det bästa var att dom hade fått fram overaller till vintern.



Kram

2011-07-28 @ 21:42:21
URL: http://trollflikka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback