Måndag och update


2011-06-27 @ 19:25:42
Måndag igen och vilket härligt väder det varit idag o är iofs fortfarande. välkommen igen älskade sommar, hoppas du kommer för att stanna!

Helgen har gått lika fort dom vanligt, var en riktigt trevlig midsommar, midsommardagen va vi hemma o myste alla fyra, och igår var vi iväg till A6 för lite shopping. De är väl en beskrivning av helgen det- kort o gott :)

I morse ringde elliotts farmor o undrade om hon fick ha elliott idag- kan ju säga att de va en liten pojke här hemma som vart överlycklig när han fick höra att han skulle till farmor
Vid 10- tiden kom hon o hämtade honom och vid fyra var de här igen; det har varit en riktigt "tjejig" dag här hemma med andra ord! Blivit solande i ett par omgångar när lillan sovit- annars har vi två handlat och gosat massor <3

Här hemma blev de grillade biffar med sallad, kroketter och tsatsiki ikväll, var riktigt gott. Efteråt tog pojkarna en tur på cykeln så elliott fick inviga sin nya cykelhjälm med bilar motiv på! ( vad annars ?)

Sitter fortfarande o väntar på att de ska komma hem- är ju en trött liten kille som borde gå och lägga sig!

vi hörs, kramis






Kommentarer
Postat av: Carolina

Det där lät riktigt mumsigt! :) Älskar både biffar och tsatsiki :) Här blev det såna där ostsnitzlar, pommes och chilibea. :) Gott det också men vi skulle egentligen haft currygryta. Dock hade jag inte kollat datumet på kycklingen jag hittade i frysen och den visade sig vara gammal så vi fick rota igenom frysen (jag behöver verkligen storhandla snart) efter nått som inte behövde tinas. haha.. Så kan det gå. Jag är världsbäst på att glömma bort saker i frysen så att dom ligger för länge. ;)

2011-06-27 @ 20:23:27
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback