Tips o råd mottages gärna- om bebisbajs!


2011-03-11 @ 13:06:46
Nu ska jag skriva ett inlägg som är lite äckligt (kanske en del tycker).. ni väljer själva om ni vill läsa eller inte. (F- nu får väl du nåt nytt o retas för)

Leila har nu den senaste månaden bajjat varannan dag. Det har då varit lite fastare konsistens- så som den ska vara när man äter mjölkersättning.
Men igår började hon o bajsa "löst" och hon bajsade säkert 4-5 gånger igår. ( o de va ju inte ens bajsdagen- den skulle ju varit idag om man räknar varannan dag) och ett par gånger var de dessutom bara som en gul slemmig trådig sörja typ.. IDag fortsätter hon med samma visa..bajsandet händer oftast när hon ätit- det är ju inte så det är överdrivna mängder så de rinner över i blöjan iaf.

hon är pigg o glad för övrigt, har ingen feber o kräks inte mer än vad hon brukar göra, o blöjorna är ju blöta så kissar de gör hon(inte uttorkad alltså)

Någon som vet va de kan vara? magsjuka tror jag inte att det är..då hade det säkerligen varit större mängder kan jag tänka mig.
Elliott är ju iofs förkyld o jag har jätteont i halsen- kan de va så att hon är förkyld med men är dålig i magen istället för o vara jättesnorig o dan? ( hon hostar yttepytte o nyser lite..men annars e de ju inget)

Vet att det är många med småbarn som läser, så snälla om ni känner igen er eller vet nåt om detta..tveka inte att kommentera ;)







Kommentarer
Postat av: eva

åhh burger king lät inte dumt....med cihili cheese så himla gott =)

angående bajset så kan det ju vara nåt slags magvirus och då kan dom bli lösa i magen...magen är ju extra känslig på de små...

nästa vecka går nog alldeles utmärkt för oss. onsdag torsdag eller fredag då...för då är ju milo på dagis mellan 8-11

vi kan ju höras mer om det lite längre fram.kram

2011-03-11 @ 13:11:45
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Katja

Oliver blir ofta slemmig i magen (bajset) när han är snorig (jämnt). De fräser ju inte ut det på samma sätt så jag antar att det hamnar i magen och bajset istället ;). Men Oliver äter inte ersättning utan kan bajsa flera gånger per dag eller med tredagars uppehåll utan att det är konstigt. Så har inget svar att ge på antalet ggr. Kramis

2011-03-11 @ 20:19:12
URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback