S Ö N D A G


2011-05-01 @ 20:23:46
Vilken härlig dag det har varit. Dagen började med sovmorgon för familjen då leila inte vaknade förrän halv 8(efter att ha varit vaken o ätit vid 6), o elliott inte förrän kvart i 8. Förstår om storbus sov så länge, för han var riktigt svårsövd igår även fast han inte hade sovit något mitt på dagen så kom han nog inte till ro förrän runt nio-tiden. Sedan låg hela familjen kvar o drog sig i sängen tills klockan var runt halv nio. Riktigt skönt vill jag lova!!

De blev sedan frukost, lite plock och don och sedan när klockan var efter 10 så tog jag med mig lillan ut på en långpromenad. Vi tog både öninge o orrnäsrundan o lite mer därtill vilket resulterade i en långpromenad på över 1  1/2 timma...såå skönt de va att få massa frisk luft! o lillan sov som en prinsessa.

När vi kom hem hade pojkarna fått ihop elliotts efterlängtade sandlåda som kom hem i fredags. Den skulle egentligen blivit ihopsatt då, men eftersom elliott var sjuk med feber så kunde han ju ändå inte vara ute. HAn var såå lycklig nu i eftermiddags när han var ute o lekte i den med sin kusin W. Så som han tjatat om att "mamma söpa sanlåda" när han varit hos kusin w o lekt i hans så förstår jag att de var en stor dag för honom idag ♥

Efter vi haft lite fikagäster här i eftermiddags så tog familjen sig en tur upp runt omberg, o sedan ner till hamnen i Hästholmen. Var jättefint! Elliott uppskattade dock inte tursen så mkt eftersom han var så trött o var rädd för o sitta still, för man kan ju somna om man sitter stilla för länge. "mamma åka hem" satt han o tjatade om mest hela tiden o småtjurade. Fick helt enkelt lura i honom att vi såg massa troll o små pysslingar däruppe på omberg när vi åkte runt i bilen, då vart han tyst o glad en stund.

Nu när båda barnen sover så har A o jag passat på o ha lite söndagsmys med scones o varm choklad framför tvn. Det är inte varje dag man hinner med det inte! blir oftast att slänga i sig nåt o äta snabbt eller att äta i omgångar.

Hoppas ni alla haft en riktigt fin dag,
kramis






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback