FUSK


2011-10-21 @ 12:51:00
jag blir faktiskt lite smått irriterad på allt fusk som sker runtomkring. Det fuskas på prov, det fuskas i tv. Och nu det senaste- det finns fuskappar till Wordfeud.

Jag hade inte en aning om att det ens gick och fuska i wordfeud förrän igår då jag skulle ladda upp wordfeud appen på nytt eftersom det hade blivit nåt kajko. Så när jag sökte på wordfeud i app store så kom det upp massa Fuskappar som exempelvis nån som hette lösa wordfeud om jag inte minns fel!

Då kände jag hur det började att krypa i mig faktiskt. För vad är det för fel på dagens människa? har vi blivit så bekväma av oss så vi inte orkar göra nåt själva längre? Vad har hänt med det gamla hederliga att reda ut saker /klara av saker själv?

Själv tycker jag att det är superkul att spela wordfeud- det är jättebra hjärngympa ju! och ju mer man spelar desto mer uppmärksam blir man på hur man göra för att motståndaren inte ska få höga poäng osv. Skulle aldrig försöka att ens tänka tanken på fusk! Blir sporrad varje gång jag vinner för jag vet att jag klarat av allt själv genom att tänka och klura.

Kan man inte ens försöka själv-vad är då meningen med att spela?
så känner jag- sen finns det ju tydligen folk som tycker annorlunda!







Kommentarer
Postat av: Anonym

Instämmer helt!

2011-10-21 @ 14:40:11
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Veronica - mamma till Theo och Tim

Håller med! Tycker de är kul och kämpa med bokstäverna

2011-10-21 @ 22:54:25
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback