Gårdagen.


2011-10-09 @ 13:19:54
Igår tog Elliott och jag en tripp till Vadstena med mormor och moster ellen. Blev lite strosande på stan, sedan fikade vi på gamla kondis och så hämtade vi såklart paketet =)
Elliott trivdes som fisken på vattnet när han kunde gå runt precis som han ville på gatorna (eftersom de inte får åka nån trakfik där) och av att få vara själv med mamma en stund =)

Sedan blev det faktiskt en tripp in till Motala också. Hittade en långärmad röd t-shirt med blixten på som Elliott såå gärna ville ha- så de var ju bara att köpa den.

När vi sedan hade kommit hem så blev det bus och lite fika. Sedan åkte vi hemmåt och började göra oss iordning lite grann. Vid 5- tiden kom barnens moster Elinor hit för att vara barnvakt. Och då styrde A och jag bilen mot Jönköping.
JAg hade inte fått tag på nån på Jensens Bofhus så jag kunde boka bord- men vi chansade på att vi skulle få plats, och vi hade tur och fick det =)

För min del blev det biff bearnaise- en kalvbiff med pommes och bearnaisesås till- välstekt såklart. A han tog whiskey biff med whiskeysås och skivad potatis till. Vi satt där länge och njöt av god mat, och av att vara barnfria. Var jättemysigt på restaurangen!!

Sedan bar det av till biografen för att hämta ut biljetterna. Vi skulle gå till en godisaffär och köpa lite lösgodis efter detta. När jag stod där med påsen och skulle börja plocka så kom en av grabbarna som har affären (antar jag) och öppnade locket på en av burkarna med godis- och grävde ner näven och tog upp lite godis och stoppade i munnen.
Då ångrade jag mig genast- och stoppade ner påsen och sleven igen. FY så äckligt!!!

han verkligen grävde med näven- och det är ju ingen som vet vart den näven varit innan!!
så jag köpte en påse med bilar på bion sen istället..då visste jag ju garanterat att det inte var nån som grävt där!!

Vi såg filmen abduction och jag tyckte att den var jättebra faktiskt. Riktigt spännande actionrulle som jag annars inte är så mkt för.

När vi kom hem så sov barnen- Elliott hade velat ligga i våran säng och sova  så där låg han o väntade sovandes på oss =)









Kommentarer
Postat av: SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :)

Fyfaan så vidrigt!! Usch!!! Men så härligt att vara barnlediga och bara njuta av varann!! Jag och Darlingen hann ju med en bio några dagar innan Towa kom:)

2011-10-09 @ 21:36:07
URL: http://soffiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback