Tips till krämbullarna


2011-10-30 @ 18:00:52

När jag bakar krämbullar gör jag numera en egen variant av vaniljkräm som nästan blir som den fluffiga vita fyllningen som är i dom man
kan köpa på fiket.

Jag rör ihop marsans vaniljkräm och låter den stå i kylskåpet och tjockna lite.

Under tiden vispar jag vispgrädde. Sedan blandar jag försiktigt ihop lika stor del vispad grädde som vaniljkräm och sedan spritsar jag i fyllningen i ett hål i bullen.

Mums!







Kommentarer
Postat av: SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :)

Vad gott med vaniljbulle! <3.



Kanske är dags att byta lite bilder i headern, Towa kanske ska få plats oxå;). Ska försöka ta lite bra bilder imorgon, sen kanske du kan hjälpa mig??;) Snäääääälla;)

2011-10-30 @ 22:49:30
URL: http://soffiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback