Ny månad, nya möjligheter.


2011-09-01 @ 11:34:14
Så va det då dags för en ny månad igen- den mest höstlika av alla. Vi välkomnar September månad med öppna famnar.

Känns skumt att sommaren nu definitivt är slut- var ju inte längesen det var semester och man kunde njuta av sol och bad iaf några dagar. Men hösten har ju iofs sin charm oxå. På nåt sätt tycker jag ändå att det känns som att man hinner att varva ner lite, och att man känner sig mindre stressad när det är höst.

På våren så stressar man för då har man helt plötsligt så mkt o göra i trädgården och en semester att planera, på sommaren så stressar man för man vill hinna så mkt som möjligt på semester, och jaa..på vintern så stressar man för man har familjens alla födelsedagar och julen att tänka på. Så jag ska bara njuuuuta =)

Och nu nästa vecka när förkylningarna är över- då kör vi igång på den sundare linjen igen ;)

Nu är visst Leilan vaken därute..bäst att hämta in henne!

vi hörs






Kommentarer
Postat av: Carolina - Mamma till WIlda

Uff... hösten kom verkligen alldeles för fort. Dels var det knappt nån rolig sommar alls när jag för en gångs skull var ledig och dels så får jag verkligen panik av det faktum att jag vet att höstmånaderna alltid går så snabbt och snart är det jul.. typ... haha.. Brukar inte tycka det är tråkigt att tiden går fort, men när det innebär att min lilla blir stor så snabbt får man lite ångest. haha.. Usch vad flummigt detta blir men jag tror du förstår?! ;) Tänk att hon blir 6 månader!!!! denna månaden. Sjukt ju. ;)



Tack så mycket för din kommentar om min nya design! :) Kul med lite nytt!



Haha.. då kanske du får göra det snart, eller du hade inget sistadatum på din lapp?



haha.. ja, jag blev nyfiken! Speciellt med tanke på att jag varit på martinshop i ullared en gång och kikat. Finns ju verkligen allt möjligt. haha.. Det där med knipkulor förstår jag inte riktigt. Vet vad det är men jag tycker ändå det låter knepigt att använda. ;) haha..



Jadå, allt är bara finfint med oss! Med er också hoppas jag?! :)

Synd vi inte bor närmre varandra så vi kunde hittat på nått nu när vi är mammalediga samtidigt. :)



Kram

2011-09-01 @ 15:57:41
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback