shoppa plagg inför vintern?


2011-09-17 @ 22:32:26
Detta inlägg skrev jag igår- har nu hunnit att skriva klart det ;)

Nu har jag varit uppe på vinden och kikat lite grann. Hittade faktiskt lite Elliott kläder i storlek 80 som han hade när han var i Leilas ålder.


Bland annat lite pyjamasar, ett par manchesterbyxor, adidasbyxor. O sen bäst av allt- en tjock overall i storlek 80 (var iofs grå- men man kan ju tjeja till det med en rosa mössa eller rosa vantar bara ;),
sen hittade jag Elliotts superdupervintermössa som han hade vintern -09. Den bästa mössan ever som satt sååå bra! Den kommer hon få ha när det är riktigt riktigt kaallt ute.

Nu behöver Leila vantar, fuskpolo, och nån mössa bara. Det får nog bli en till overall med- en sån där lite tunnare i fleece som hon kan ha nu. Tror det blir för varmt med den andra ännu. Den får hon ha när det blir riktigt kallt istället.
http://kidzshop.jetshop.se/pub_images/small/DSC_08171_6292.jpg update: A var på kidzshoppen en sväng med Elliott i förmiddags. Där hade han hittat en fodrad fleece villervallaoverall till Leila- som det var nedsatt pris på eftersom det var fjolårets. Sikket fynd. Skönt o slippa gå o tänka på overall till lillan mer nu =)

Elliott behöver verkligen vinterskor, och overall. Sen lite vantar han med.
Funderar på en didriksson overall till honom- men de är ju ganska saftigt dyra dom, fast det är ju ruggigt bra kvailtet för dom pengarna!

Nu ska denna mamman slänga sig i sängen. Är trött som ett AS. Har ont i halsen med- men får skylla mig själv för det. Råkade bränna mig i halsen när jag smakade på en jättevarm potatisbit förut som visst fastnade i halsen..ooops!

Godnatt kära ni!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback