Att bitas


2012-08-09 @ 22:29:37

Blir fullkomligt tokig på våran pojke emellanåt. Han bara är elak och biter sin lillasyster. Häromsistens bet han henne på armen så hon hade ett rejält mäke. Och på tal om rejäla märken sp bet han henne på sidan av kinden ni vet nästan vid örat för ett tag sen med.

Igår bet M Elliott när han var här och lekte. På exakt samma ställe där Elliott bet Leila. Elliott fick jätteont och var hejdlöst ledsen. Försökte då få honom att förstå att såhär ont känns det på Leila när du biter henne. Och när jag frågade honom om han förstod och om han inte skulle bita sin lillasyster mer så sa han att han inte skulle det.

Tror ni inte att ungen biter Leila idag igen då? Två gånger på samma ställe!! Blir så trött på det här- det kan ju faktiskt gå riktigt illa!!

hur ska man göra för att få denne unge herr att fatta? För att få smaka på sin egna medicin hjälper visst inte!Kommentarer
Postat av: Sara - mamma till Hugo

Ja visst är det svårt. Har samma problem med Hugo, pratar med honom och han säger att han förstår och att han inte ska göra det igen, men sedan dröjer det inte särskilt länge innan man står inför samma situation igen. Suck!

2012-08-12 @ 22:15:02
URL: http://elmeshult.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback