Bloggminglet i Göteborg


2012-02-26 @ 15:40:21
Göteborg måste nog ändå vara en av de mysigaste städerna enligt mig iaf- kanske inte såhär vintertid egentligen. Men på sommaren är det så himlans fint. Så kul att exempelvis ta sig en tur till Liseberg och sedan avsluta en härlig dag med god mat på avenyn? ÅÅÅ vad jag längtar till sommaren!

träffade inte någon Glenn i Göteborg- men en  mingelsugna mammor fanns det allt från olika ställen här i Sverige.
Hade en trevlig kväll- även om man märkte av den pågående influensaepedemin som pågår runt i landet väldigt rejält! Var många som fattades- även om vi som var där hade kul. det lektes en hel del; en ballonglek, hela havet stormar,o ch  hoppades det sopsäck. god plockmat i form av olika bröd med tillbehör, olika pizzabitar, vindruvor, baconrullar och många fler småsnittar. Men som dom säger- the more the merrier (ju fler desto roligare).


finaste Ann-Sofie

egomamman herself ;)

massa mamas

mingelmaten


Det var ett par trötta mamas som kom till det halvsjaskiga hotellet runt 11 halv 12 igårkväll. Det pratades en hel del- och till slut somnade man till bara sådär. Hotellet råder det blandade meningar om kan jag säga- lite uppfräschning av rummen med lite mer belysning skulle inte skada till o börja med iaf ;) Men som tur var o som man intalade sig flera gånger om- vi skulle ju ändå bara sova där!

får ta och lägga upp lite fler bilder imorgon tror jag-för nu dör batteriet på datorn snart här!



Nu längtar man tills om 2 månader då man får träffa en del av dom igen, samt en massa andra bloggare man träffat innan också. Då blir det i en större skala- och då är vabuari borta för längesen! då är det dags för Bloggminglet 2012 som sker den 28-29 april på Rica Talk i Älvsjö =)







Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Hur många blev ni då?

Kram

2012-02-26 @ 17:03:00
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Ötjejen

Åh, vad fina ni var! Jag är sååå ledsen att ni inte kunde bo hos mig. Vi måste ta igen ALLT i Stockholm! Längtar efter dig fina vännen! Ni kunde haft efterfest hos mig på sjukhuset, så hade jag fått träffa er! ;-) Vi ses snart! Kramar!

2012-02-26 @ 17:29:01
URL: http://otjejen.blogspot.com
Postat av: Petra

Hej!

Så spänd jag har varit på att höra om du hade kuL!

o de låter de ju som iaf =)

Ja man ska ju bara sova på hotellrummen men nja, kanske ändå.

Var de samma som annordnade detta som fixar de bloggminglet 2012? För dit ska jag oxå! Längtar!

Fin du var!

Haft en bra helg annars? kram

2012-02-26 @ 18:10:32
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Vi bodde på det hotellet i somras, var det enda som hade lediga rum när vi skulle på Iron Mailden (du bodde på Apple eller hur?).



Tycker det var okej, vi sov bara där. Fast det var småsaker som var sjaskiga i vårt rum, typ att några kontakter var trasiga, spricka i en toa. Enkla saker som gjort att rummet varit mer okej. Men det funkade bra för oss, billigt och låg nära stora vägen så det var enkelt att ta sig dit och hem igen.

2012-02-26 @ 18:16:50
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback