Nu börjar det gå upp för mig...


2012-02-09 @ 10:55:24
Nu har jag börjat att fatta vad det verkligen är som kommer hända inom snar framtid. Det uppenbarades för mig idag när jag åkte ner till jobbet för att prova ut arbetskläder. Allt blev så verkligt då. På ett bra sätt ändå, man har ju ändå saknat att träffa dom på jobbet lite.

Gick ju runt och prata lite med några av alla dom underbara arbetskamraterna..och de frågade om när jag kom och började jobba och allt..då kändes det verkligt och genast då började jag o undra hur det gick för lillan på dagis.

Det stod på pappret man fick från dagis att man gärna skulle ringa och höra hur det gick- så det gjorde jag nyss när jag var och handlade. Och det gick jättebra, hon sprang runt och lekte och grejade, var jätteglad! Så skönt det kändes att höra =) Bådar gott för framtiden!

På onsdag om en vecka börjar jag alltså att jobba...nu har jag gjort mitt med mammaledighet- nu ska jag jobba tills jag är 75 om vissa politiker får bestämma ;)

http://cdn.fightplay.tv/wp-content/uploads/2010/09/FIGHTPLAY_rullator.jpg
får en sådan här plats bland tvätt och manglar sen när man är runt 70?








Kommentarer
Postat av: Emelie

Kommer gå kanonbra och tiden/dagarna och veckorna kommer bara rusa förbi!!

2012-02-09 @ 11:07:09
URL: http://undermyumbrella.se
Postat av: Carolina

Åh, börjar du också jobba på onsdag?!

Det gör jag också men fy fasen vilken ångest jag börjar få just nu. Så mycket jag kommer missa av mitt lilla hjärta. Kommer t.ex. missa de första stegen och det känns surt. Hon lär sig så mycket varje dag nu och man vill ju inte missa nått. Men får man ett bra jobberbjudande så tar man ju det. :/ Bättre det än att stå arbetslös om några månader.

Tur i alla fall att Jimmy är hemma mycket och att svärfar står till förfogande så att Wilda inte behöver börja dagis förrän i april :) Hon är ju inte ens 11 månader än.



Usch och fy för den nya pensionsåldern. Hälften av alla svenska lever ju typ inte ens till dom är 75. Ska man jobba hela sitt liv?! När ska man få luta sig tillbaka och njuta av den sista tiden liksom?! Ofattbart.

2012-02-09 @ 11:19:56
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Matilda

Imorgon avslutas tävlingen om 8 Suits of Sweden på blogg så var med och delta här -> http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-en-suit-of-sweden.html#comment innan det är försent :)



Allt du behöver göra är att gilla Suit of Sweden på Facebook och skriva i deras logg vilken färg du föredrar och att du är med och tävlar hos http://missbuttercup.blogg.se/ :) Svårare än så är det inte! Är du redan med och tävlar på någon annans blogg? Tävla igen! :)

2012-02-09 @ 11:53:11
URL: http://missbuttercup.blogg.se/
Postat av: Martina

Visst är det en förunderlig känsla det där att börja jobba igen?!

Jag började i början av januari efter 3 års mammaledighet och sedan ett par månaders arbetslöshet.

Och jag gnäller massa om att jag har för lite att göra på jobbet haha

2012-02-09 @ 12:37:17
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Petra

Skönt att de gick bra idag!

Jag har jobbat på dagis och de e som du säger, så fort föräldrarna går så e barnen glada igen. Sen e dom goa o glada hela dagen.

Mm vi ska väl jobba så länge vi lever om vissa får bestämma!

Sjukt



Ha en bra dag

kram

2012-02-09 @ 14:03:00
URL: http://zupermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback