packning påbörjad


2012-02-24 @ 18:54:49
Nu har jag iaf börjat packa lite grann. Känns som man inte kommer hinna det imorgon med tanke på att vi måste åka härfrån strax innan 8. Det är ju lite andra morgonbestyr som ska göras imorgon bitti liksom.

Har lagt klänningarna på hög ( har en jag planerar att ha..men måste hitta en free bra imorn). Ska snart packa i lite i sminkväskan- får dock inte glömma bort leveransen med smink som kommer att dyka upp senare under kvällen. Puder och ögonfransar...

Sen är det lite skor som ska i, kommer faktiskt även ha med datorn och systemkameran. Ångrade mig så pass sist när vi var på mammabloggkryssnignen att jag inte hade kameran med mig. Så nu ska den bara med så det så! Datorn kan va skoj o ha på bussen, det tar ju ändå typ tre timmar att åka o det är fri surf på bussen. Sen hoppas vi att det är det på hotellet med- så vi kan lyssna på lite spotify när vi gör iordning oss =)

Sen en liten note to self- glöm inte att plocka ögonbrynen och raka ben o armar ;)

Nu ska vi strax äta här- har gjort A's favoriträtt- smördegsinbakad fläskfilé med filadelphiaost i mitten.. o så gratäng till det.. MUMS för han..haha!

önskar er en trevlig fredagskväll o svarar på era kommentarer imorn på bussen ;)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback