Planering.


2012-02-19 @ 12:29:54
Idag börjas det med lite planering inför veckan. Känner att jag måste ha lite saker planerade annars kommer nog första veckan som arbetande tvåbarnsmamma gå lite småtti kras- får lätt panik om inte lite är genomtänkt iaf.

Det som är skönt är ju nu att man inte behöver tänka på att göra nån lunch hemmavid- för barnen äter ju på dagis. Och sen hinner det att få mellis innan jag hämtar dom på eftermiddagen oxå! Så Det blir A och jag som får ha med oss lunchlådor till jobbet. Vi har kommit överrens om att vi kan äta samma rätt två dagar i rad iaf..

Så denna vecka blir det kyckling två dagar, och sedan nötfärsbiffar två dagar.. sen på fredagen kanske man tar med sig nån sallad eller nåt...

Ska bli ritkigt spännande med första arbetsdagen imorgon och allt- och spännande o se hur det går att lämna barnen. Leila hann ju inte klart sin inskolning helt innan hon blev sjuk. Hon han o testa o vara på dagis själv 2 1/2 timma iaf..och då hade det inte varit några problem...


Sen har vi det där med att få in träningen sen med..ska bli spännande. Om inte annat få rman träna när barnen sover..det funkar ju det oxå =)

Nu ska vi alldeles strax till mamma och äta söndagsmiddag- skönt o slippa laga nån mat mitt på dagen =)

ha en trevlig söndag ♥






Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Jag mår tack och lov bra igen. Blir det jobbstart för dej imorgon nu då?

Kram

2012-02-19 @ 19:58:37
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det är aldrig fel och planera.... :) Det behövs ibland för livet skall gå ihop.... :)



Precis, jag vill inte behöva tänka visa jag rumpan nu när jag böjde mig fram? en är jag ganska rörlig av mig, svårt och sitta still, så en sådan klänning skulle inte funka... :)

2012-02-19 @ 20:14:46
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Ja det var jätteskönt i skåne, fick vilat massor. Sömnen på nätterna var det väl lite mindre bra med eftersom båda barnen ville sova i min säng. Mysigt, men trångt.



Håller tummarna för att Leila är frisk imorgon! Kram

2012-02-19 @ 20:16:56
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback