Rörd till tårar.


2012-02-13 @ 10:14:40
I måndags missade jag ju Sofias änglar. Detta pga att det krockar med familjen annorlunda.  Så igårkväll satt jag och såg på reprisen. Shit säger jag bara vad jag fällde tårar stundvis. Johnnie, Mattias och Sofia åkte och hjälpte en familj som verkligen var i behov av hjälp.

Till att börja med var yngsta sonen cp skadad så deras hus höll på att bli omgjort för att anpassas mer efter hans behov. Sedan var mamman i huset sjuk i cancer..obotlig cancer. Hon har inte en aning om hur lång tid hon har kvar eller något! Så hon hade en önskan om att allt skulle vara klart tills hon lämnade jorden. Aa gud- vilken stark kvinna. Aldrig sett /hört något liknande. De var till och med i kyrkan och kollade upp lite inför hennes begravning hon och Sofia.

Usch, ibland är verkligen inte livet rättvist. En så tragiskt öde. Cancer är den värsta sjukdomen som finns!!  Det är verkligen min värsta mardröm- att man ska få finnas med och vara med och se sina barn växa upp och utvecklas..

Det är ändå så härligt och skönt o se att de hjälper sådana som verkligen behöver det. Nu fick hon ju en sak mindre att oroa sig för i alla fall.

I varje fall så tänkte jag bara berätta med att hon har en blogg.. Jag är elisabeth- där hon berättar om sin sjukdom och om vardagslivet med familjen. Man fäller många tårar genom att läsa den- men så fin blogg <3







Kommentarer
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Oerhört gripande :( man blir såå rörd & berörd!

Så du tittar på FA du med?! :)

/Kram Kram

2012-02-13 @ 16:17:05
URL: http://frunsblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback