Ett stort torn


2012-01-04 @ 15:43:45

Igårkväll höll elliott på att bygga ett torn av sitt lego. Titta pappa sa han; sen va pappa A självklart tvungen att säga att han kunde bygga högre. Ända upp till taket blev det till slut.

Så imorse när Vi stressade som mest- eller jaa när mamman stressade som mest så skulle han envist bygga ett högt torn igen. "ända upp till taket mamma" sa han.
Men sp högt hann det aldrig att bli- frukosten skulle ju ätas o sen var det dagistajm.

Det är så kul att se att han fått upp ögonen för lego. Både A o jag tycker att det är rätt mysigt o skoj att vara med och bygga :)Kommentarer
Postat av: Louise&Isabella + bebis i magen- BF 24 januari

får du lämna han nu över julen? Här har alla 15-timmars barn jullov lika länge som skolbarnen, alltså till den 9.e. Bella saknar verkligen sitt dagis nu!!

2012-01-04 @ 17:00:28
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Postat av: Lena - Mamma till Ian

Lego är en stor favorit här hemma, nu har även bilarna blivit roliga igen. Sen har vi en stor favorit till här hemma och det är att bygga tågbana.Förstår dig hur du känner det med att börja jobba igen. Ibland behöver man ett avbrott från barnen och bara få vara sig själv. Det är precis så jag känner när jag jobbar. Sen att Ian trivs på dagis är bara roligt. Han vill inte gå hem på dagarna när vi hämtar honom.Jobbigt med klätterbarn, vet hur det är....som tur är så har han slutat med det och nu behöver man inte ha hjärtat i halsgropen så ofta längre. Men nu väntar jag bara på att han ska bli en sån som börjar klättra upp på diskbänken.Hoppas du får lite lugn och ro snart med klätterbarn och att du får en bra kväll.Kram

2012-01-04 @ 19:44:04
URL: http://trollflikka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback