Förvånad?


2012-01-16 @ 13:43:54

 

såhär förvånad såg jag ut på bild i fredagskväll..senare under kvällens gång vart jag ännu mer förvånad än så- speciellt när det inte var så roligt som vi trodde det skulle bli. Och i början av lördagsmorgonen blev jag chockad... Nåja, skönt att det gick så bra som det gjorde i slutändan!

 

Vad tycker ni? ska jag ha denna bilden och lägga upp varje gång det händer nåt som förvånar mig i fortsättningen- och berätta vad det är?Kommentarer
Postat av: Sojkas framtid - Ann-Sofie mamma till Isak

Ingen fara! :)Jo då jag hann med allt idag så nu blir det bara att slappa. :)Vd bra det verkar med din pt. :) Kul att följa och se vad som händer. Ja det är inte lätt med promenader när man är förkyld och man vet aldrig hur vädret är. Bra att man ändå kan göra någon för jag undrar för Isak börjar bli förkyld IGEN och då blir jag säkert också smittad. Hoppas jag inte blir så sjuk som sist varav 3 veckor sjuk så var ag jätte kass 2 veckor av dem. För länge. Och då orkar man inte göra mycket. Men man ska se upp då för det är lätt att tycka synd om sig. :)

Det kommer gå så bra ska du se!! :)KRAM! ♥

2012-01-16 @ 13:53:00
URL: http://www.finest.se/sojkasframtid
Postat av: Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

ja de är inte långt kvar nu :D

ja har inte den blekaste va ja ska ha på mig..klänning eller kjol å nån top eller va sjutton ska man ha!? hur går dina tankar?

har du bokat tåg osv till Gbg?

Kram

2012-01-16 @ 13:55:42
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Jaaa absolut :)

/Kram

2012-01-16 @ 15:21:10
URL: http://frunsblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback