Gissa vem som är tillbaka?


2012-06-23 @ 22:07:10
Hej kära vänner, har ni saknat mig? lite iaf kanske va?
 
Denna veckan har varit en vecka fylld med glädje, sorg, närhet och fest. Nu är den dock snart slut!
Började veckan med att få ett sorgligt besked om att en släkting hastigt gått bort, tänker massor på denne och hans familj ♥ Vila i frid
 
sedan avslutades arbetsveckan med avbrott för ett nervigt BVC besök med  1 1/2 års kontroll för Leila där hon tjöt sig igenom läkarkontrollen och sprutorna (mamman med eftersom hon inte tål o se sina barn frå sprutor) Det visade sig att våran tjej är en riktigt stor tjej 13,1 kg tung och 86 cm lång. Det ni! Sedan hanns det även med en härlig sommarlunch som jobbet bjöd på med potatissallad och kallskuret,exotiska fruker och jordgubbar..så mums! Sen blev det semesterdags =)
 

Gårdagens midsommarfirande blev hos E & F med barn. Barnen lekte och hade roligt för fullt. Vi åt massa god mat, skrattade och pratade massa skojs. Barnen somnade inte förrän 11 och då var de jättetrötta! Både jag och E, även A hann o ta ett midsommardopp i poolen oxå..riktigt skönt! tack för en trevlig kväll!
 
Idag mår man väl som man förtjänar, blev kanske lite för mkt snaps igår. Inte att jag mått dåligt eller så- men har haft ont i huvudet...och sov endast ett par timmar inatt så har kommit efter lite med sömnen.  Har varit iväg och firat barnens farmor idag. Hon fyller nämligen år imorgon, god mat och trevligt sällskap!
 
Vad har du hunnit med att göra denna veckan? ha det gott vännen!






Kommentarer
Postat av: Sara - mamma till Hugo

Det verkar som att ni också haft en bra midsommar :)

Det kan säkert vara så att det kallas hättebaden. Det är ju campingen i Tranås och det är ju en fin badplats där också. Mysigt var det iaf, hur mycket folk som helst. Sånt är man inte van vid när man kommer från Grimstorp ;)
Kram

Svar: ja just det ja..misstänkte att det var tranås du menade då =) kan tänka mig att det var mkt folk. Alltid roligt när det är så, det är man inte van vid när man kommer från små sambhällen ju!
kramis
Emelie

2012-06-23 @ 22:47:08
URL: http://elmeshult.wordpress.com
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Tråkigt med sorg kramas...
Låter som en bra Midsommar ♥ Vad jag gjort står i bloggen ;) Ha en underbar dag/Kram

Svar: tack så mkt <3 ja det var verkligen inget roligt besked. Har varit mkt ledsamt den senaste veckan! kramis
Emelie

2012-06-24 @ 09:19:04
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback