Godmorgon denna soliga fredag!


2012-06-15 @ 08:14:24
Hur skönt känns det inte att du äntligen är här  härliga fredag ♥  Välkomnar dig med öppna armar =)

Sista dagen med alla dessa morgonbestyr och vanor för denna veckan. Känns otroligt skönt! Barnen sitter och myser framför Jelly Jams på tvn nu. Skönt för dom att slöa lite innan de börjar att gapa och härja o leka på dagis ju!

Själv står jag här o känner mig som en zombie- har så svårt att lägga mig på kvällarna nu när det är ljusare längre ju. Sedan så vaknar man typ en miljon gånger om natten med och drömmer massa konstigt. Men men.. det är väl en liten period nu bara. Tur att det är helg! Och håret ska vi inte prata om- det stod åt alla möjliga hål imorse. Och en hårsnodd hjälper knappast i sidan av luggen inte ;)

Idag vid halv tre blir det helg- sedan är det dagishämtning och lite handling inför helgen som gäller. Hoppas innerligt att Elliott är ganska medgörlig på ICA idag och inte springer ifrån mig och gör massa hyss som han brukar. Kan detta mirakel ske tror ni?

Förresten- vart är sommaren frågar jag nu igen?  för nu såhär kl 8 är det bara 10 grader ute. Det kallar inte jag nån värme direkt. Vad ledsen man blir. Det ska ju vara shortsväder och barnen ska kunna bada. Tror ni det vänder snart? nåja det regnar ju inte iaf och solen skiner. Alltid nåt. Vet att jag pratar väder mkt, men det är för att det ju faktiskt påverkar våran vardag rätt så mkt ändå.
 


avslutar med en bild på en fredagssleten mama.

Ha en fin dag allihopa






Kommentarer
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Jaa,det blir Sommarvärme & strålande ☼ ..
Så fin du är ♥ Ha en underbar Fredag/Kram Kram

2012-06-15 @ 09:30:47
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/
Postat av: Nina Bergquist

nej asså inne hos dig så ser ja ju här nere, logga in för att signera.. men när ja ska logga in så finns inte min epost adress. så då tar ja skapa nytt, men då vill den ju skapa en helt ny blogg? väldigt märkligt..

den finns dock inte hos mig, som jag kan se...

2012-06-15 @ 11:57:39
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback