Godmorgon nya vecka med nya tag!


2012-06-11 @ 08:03:17
Regnigt ute men solsken inne. Idag känns det lite så iaf. För barnen är iaf jätteglada och leker och har kul!

Varit lite dåligt med updates här i bloggen, men var ju en del festligheter här i bynn i lördags och i söndags så var man allt lite seg o ägnade tiden till barnen som man ju ändå saknat när de sov borta.

Var iaf jättekul i parken tycker jag, och på förfesten med för den delen! Alltid skoj att träffa folk man känner igen, även om det har sin charm att åka någon annanstans och träffa bara massa nytt folk! Det dansades för fullt och när vi sedan var på hemgång vid halv 2 så var det någon som verkligen hade ont i fötterna. MEn det beror nog främst på mitt dåliga val av skor. Aldrig mer högklackade träskor som ni läst innan. Haha!

Dagen efter var vi och hämtade barnen vid 12-tiden och sedan skjutsade pojkarna hem oss tjejer så lade vi oss på soffan och sov medan pojkarna var nere på vättervallen och plockade ner läktarna från dagen innan. På eftermiddagen blev det en tripp till Mjölby för lite Mc D, sedan avslutade vi allt med att köpa med oss lite godis hem från godishuset. Blev ju inge lördagsgodis i lördags ;)

Nu bär det strax av för lite jobb och dagis. Men vi hörs senare


ha en fin dag!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback