En bra dag.


2012-03-07 @ 20:25:32
Vilken bra dag det varit idag. Allt har flytit på riktigt bra trots allt.

Imorse var dock lillan jätteledsen redan när vi stannade med bilen utanför dagis, och när jag lämnade över henne till fröken så fortsatte hon vara ledsen och det blev ännu mer förtvivlat för henne. Men när jag sedan hade lämnat Elliott och var på väg ut så var det tyst där inifrån i alla fall. Det gör såå ont i mammahjärtat att lämna ett ledset barn ju!

Vid hämtningen idag så berättades det att Leila hade varit på riktigt bra humör idag. Hon hade till och med varit med ute och lekt- åkt rutchkana och skrattat när hon gjorde det. Gud så skönt det känns att äntligen få höra lite glada nyheter om vistelsen på dagis. Innan har hon ju inte alls varit på hugget och varit mest kinkig o hängig. Men det kanske vänder nu?

Efter jobbet så åkte vi 4 i familjen och handlade lite på ica. Elliott hade en egen liten kundvagn- och som vanligt så springer han iväg så man får leta som en galning. Denna gången stod han vid tidnignarna och hade hittat en bilar tidning som han såå gärna ville ha. Men det fick han inte. Tror ni inte att han satte sig på knä på golvet och började att tjuta? Men jag var envis- han skulle bara inte få nån- och så var det! Trots massa sura minuer och gnäll och vägran till att gå så fick han ingen tidning.

Kanske är jag hård? vad vet jag? Men jag tycker inte att man ska lära barn att det ska få allt de pekar på jämt redan från början. Annars blir det riktigt jobbigt när de blir äldre sen. Idag märktes det faktiskt av lite grann redan. Elliott är van vid att när pappa a är med så får han alltid någonting han vill ha.. det brukar vara så när de är iväg ensamma och handlar iaf. Och detta gör det ju  mkt svårare för mig när jag säger ifrån. Blir lite motarbetat så att säga. Fast A och jag har faktiskt haft ett prat om detta nu och han håller med mig nu så. Han kan få saker han vill ha ibland..men inte jämt! Han måste ju lära sig som sagt! någon som känner igen sig?

Idag känns det som att man är lite piggare- fick faktiskt sova hela natten. Leila vaknade halv 6 imorse o vägrade somna om dock. Men att få sova oavbrutet utan att ha en liten tjej bredvid sig som sparkar och far..det behövdes =) känner mig som en ny människa faktiskt!

Är allt bra med er?








Kommentarer
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Åh jag känner igen mig i allt du skriver. Här är det just nu Frallan (min blivande 4 åring) som sätter sig ner och skriker HÖGT om hon inte får som hon vill.. Men jag är som dig! Ett NEJ är ett NEJ!

Och Gud vilka blickar man får från andra i affären :)

Ja jag har en skrikande och sprattlande unge men hon får inte som hon vill :)



Och jaaaa det gör sååå ont i mammahjärtat när de är ledsna :( Frallan hade en sån dag idag på dagis... hon grät så där hjärtskärande men precis som hos dig så var det "tyst" när jag hade lämnat Li...



Tack för din goa kommentar... det var mest menat som ett skämt att ni skulle sluta läsa, men man vet ju aldrig, kan ju finnas såna som tar illa upp vid såna bilder :) Toppen är HELT suverän!!! Jag tror aldrig jag haft en så skön topp på mig!



Kram

2012-03-07 @ 20:52:51
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/
Postat av: petra-mamma till tvillingar

Usch vad jobbigt att lämna henne när hon är så ledsen.

Hoppas att det vänder nu då!



Mina kids är ju bara 17 månader, men jo jag känner igen det där.

Dom pekar och ska ha i affären, säger jag nej så blir dom galna. Men jag ger mig inte, för som du skrev, det blir värre ju äldre dom blir.

2012-03-07 @ 20:55:15
URL: http://petratvillingmamma.blogg.se/
Postat av: Lena - Mamma till Ian

Förstår hur du har det...men jag är den som ger Ian saker ofta när vi är och handlar. Men det som han inte får är godis, utan det brukar bli en tidning eller någon leksak. Men inte varje gång.



Känner mig med som en piggare människa idag, upptäckte imorse att jag hade fått sovit ända från det jag la mig igår till imorse när mitt alarm gick igång. Sen att jag inte behövde väcka min lilla kille utan han vaknade av sig själv strax efter jag gick upp gjorde det mycket bättre.



Hoppas det blir bättre med lämningen med Leila, vet hur det var för ett år sen när jag lämnade Ian då han bara grät och ville med mig. Men det vänder....det går framåt, men det gör ont i mamman när det är så.



Kram

2012-03-07 @ 21:04:25
URL: http://trollflikka.blogg.se/
Postat av: alexandra mamma till Tove och Lykke

jag känner igen mig till Fullo.. Jag är stenhård med att Tove inte ska få allt hon pekar på när vi är och handlar.. Det är väldigt sällan hon får något av mig när vi handlar.. Men när pappa E och Tove handlar då blir hon bortskämd.. :P Jag säger till honom nästan varje gång att nu får det vara nog.. men trots det så får hon det hon pekar på.. Tror det är lite svårare för papporna att ta fighten. så är det iaf här..

2012-03-07 @ 21:26:12
URL: http://axdal.se
Postat av: Pappan Anders

Trevligt och läsa att fler barn sätter sig och tjurar i affären :-) Jag körde samma stil som sonen när han började grina och la sig på golven i affärerna. De blev; Kom pappa! Vi går!

Då skämdes han. Jag vet inte om de var rätt eller fel men det fungerade.

Ha De!

2012-03-07 @ 21:47:34
URL: http://pappanheteranders.blogg.se/
Postat av: Jessica

Tycker det är jättebra att du står på dig!!

2012-03-07 @ 21:55:51
URL: http://lawendelgoteborg.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Men åh... jag öppnade upp tävlingen i ett nytt fönster, gjorde klart det jag höll på med sen började jag med tvätten o annat här hemma - glömde bort tävlingen och nu sitter jag här... ^^ Skit! Ja jag ska givetvis kolla dina andra tävlingar o se om det är något jag vill ha :D

2012-03-07 @ 22:07:47
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Coquina

Ja det är riktigt jobbigt när barnen är ledsna vid lämning....eller när som helst! Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling - perfekt för dig som har barn =)

2012-03-07 @ 22:13:23
URL: http://coquina.blogg.se/
Postat av: Fnulan

Man måste vara konsekvent!" Stå på dig! Kramen

2012-03-07 @ 22:38:24
URL: http://fnulan.se
Postat av: Yohanna i Las Palmas

OM jag känner igen! Det är min vardag ;)

Alexander blir arg JÄMT.

Han ska alltid ha något när vi är och handlar, slänger sig alltid på golvet och skriker. Så jag börjar bli van nu ;)

Fast det är ju tråkigt förståss samtidigt.



sv: Här har vi nu 15 på morgonen och runt 20 mitt på dan.



Hälsningar

Yohanna

2012-03-07 @ 23:29:28
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback