Just another day.


2012-03-06 @ 20:10:07
Då var ännu en dag snart till ända.

Vilken dag det har varit. Somnade med huvudvärk igår- vaknade med huvudvärk imorse. Och sedan har den fortsatt hela dagen =( Lillan fick dessutom för sig att vara vaken mellan 3-halv 6. Undrar när det ska bli en hel natt i hennes egna säng?

nåja trots huvudvärk så har det varit en hyfsad dag. Gick snabbt att jobba idag..har stått vid en maskin som rullar upp handduksrullar.. riktigt spännande och intressant faktiskt. Blev tacosallad till lunch idag-riktigt gott det med =)

Leila hade varit väldigt pipplig idag med. Fast idag hade hon vägrat att sova istället. 25 minuter hade hon sovit. Sedan hade hon pipplat och inte velat vara ute och leka ens. Hon skulle helst vara i sin vagn. Och som vanligt när vi kommit hem så har det varit ett himlans gnäll efter mamman. Såfort man gått iväg så springer hon efter och gnäller o ropar på en kraken. Vilken separationsångest hon har lilla gumman. Hoppas att det vänder snart- så det blir roligare för henne o leka på dagis. Och så mamman kan åka iväg en kort stund utan att hon bryter ihop ♥

Det gör ju trots allt ont i mammahjärtat när man hör dom små liven vara så ledsna. Elliott hade visst också varit gnällig idag fick jag höra. Inte likt honom...men han kanske också känner av det här med att gå till dagis varje dag. Härom morgonen var han jätteledsen och sa "jag vill inte åka till dagis mamma".

Nåja..detta är ju bara två veckor hittlills. Det blir säkert bättre bara man väl kommit in i vardagen ordentligt.

Nu ska jag gå och lägga mig. Är såå trött.. och huvudet värker- framförallt vid vänsterögat! bäst o passa på att försöka ta igen lite sömn här nu ;)

Godnatt kära läsare <3






Kommentarer
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Kraaam..........

2012-03-06 @ 22:33:21
URL: http://frunsblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback