Tystnad...


2012-03-21 @ 19:26:03
Sitter här och njuter av tystnaden, barnen de sover sedan en liten stund tillbaka och allt är bara så lugnt o fridfullt nu. Innan va det verkligen full rulle. Leila var övertrött och därmed överaktiv. Kunde inte sitta stilla en sekund utan skulle bara hålla på o klättra upp o ner från stolen, hoppa i soffan, slänga sig på storebror och sitta och kladda o kleta o ta isär smörgåsen till kvällsmaten. Hon var livlig nog för det båda, Elliott han satt lugnt o fint i soffan o tittade på Timmy Lamm istället.

Ikväll skulle det ha blivit spinning, men skippade det med tanke på ögat. Man vet ju inte riktigt vad det är- dumt o träna ifall det skulle bli värre. Idag har det iaf gått hyfsat med det på jobbet tyckte jag..har inte runnit mkt men skavt lite grann. Nu ikväll känns det dock som det skaver extra mkt.. o vet inte om det är inbillning men känns som det börjar göra det i andra ögat oxå! Återstår att se!

Nu väntar jag in sambon som borde komma om nån timma. Han har varit på resande fot till Märsta på lite jobb idag, så blir sen arbetsdag. Då kommer han ha med sig nåt gott att äta hoppas jag =)

Nu ska jag ta och kika runt lite grann på buss/tågbiljett till Bloggminglet 2012






Kommentarer
Postat av: Petra

ja det var otäckt. Många som har de ja verkar de som. Otäckt.



Ja de kan vara rätt skönt när barna sover =)



Ja nu närmar sig bloggminglet 2012!! Tjoho MEN VAD SKA MAN HA PÅ SIG?! Hmm

kram

2012-03-21 @ 19:40:10
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Petra

haft en okej dag annars.

2012-03-21 @ 19:40:32
URL: http://zupermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback