Att lysa med sin frånvaro.


2012-05-19 @ 10:34:39
Hej på er kära läsare. Lyser visst med min frånvaro såhär lite grann nu när det är helg. Gårdagen efter jobbet gick till att hämta barnen, handla på ica, fika o sen hem o äta för att sedan bege sig på tjejfest. Var superkul- vi var alla taggade för att gå ut. Men när man bor i ett såhär litet samhälle så är det inte alltid det lättaste att hitta skjuts. För går inga bussar till/från stan. Så vi fick stanna här hemma i bynn istället. Själv var jag nog hemma runt 00.00-00.30 nånstans skulle jag tippa på.

Ska ju iväg på 30-års kalas i dag med så tog det ganska lugnt igår. A's kusin fyller 30 och har öppet hus så dit ska vi sen mitt på dagen. Först blir det lite kik på mio- och sedan får barnen något att äta nånstans så de inte hinner o hungra hjäl sig ;) Pojkarna har hållt på att plocka ihop massa gräs och jord som blivit över sedan vi grävde land här hemma och är nu iväg och slänger det på soptippen. Skönt att bli av med det, får lätt panik av att saker bara ligger och är ivägen i trädgården!

Nu återstår bara o se om pojkarna kommer hem snart så vi kan göra oss iordning- för det tar ju ändå lite tid när det är 3 stycken som ska fixa till sig. Den lilla är redan badad o ren som tur är ;)


Vad gör du en dag som denna? Önskar dig en trevlig lördag, hoppas vi hörs senare ♥







Kommentarer
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Hej!

Du tävlar ju om att bli veckans bloggtips hos mig :)

Jag tänkte passa på att tipsa om att jag kör en länktävling idag, där länkarna delas ut kontinuerligt. Du har även chansen att bli länkad i min meny med en textlänk därigenom.



Att spamma är okej, reglerna finns här:

http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/may/fa-en-lank-hur-latt-som-helst.html#comment

2012-05-19 @ 12:44:57
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Mikael

Hej, skulle verkligen behöva lite hjälp från dig. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / Kram

2012-05-19 @ 17:27:35
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback