Att flyga med barn och mat.


2012-10-05 @ 08:15:43
Att flyga med barnen gick sådär. Leila är ju under 2 år och då får man ju sitta i förälders knä under flygturen. Vi flög vid 16.20 ca och sedan var vi framme runt 8-tiden. Leila var vaken hela tiden, övertrött till max och stretade mest emot när hon var tvungen att sitta stil. Dessutom vart hon jätterädd när planet startade och började åka iväg för att så småningom lyfta.
 
Elliott han satt där alldeles still när vi skulle lyfta, sade inte ett knyst. Han tyckte det var rätt häftigt att vi åkte så fort innan vi väl lyfte.
Annars fick de lite snacks som mutor så de kunde sitta still en liten stund iaf istället för o springa runt på planet.
 
hemresan gick mkt bättre, då satt båda still en bra stund. Leila somnade till och med. De var mkt bättre på att sitta stilla. Men det är klart- de va ju trötta efter en vecka med dåligt med sömn.
 
Såhär med facit i hand efteråt så ska jag nog se till att ha lite mer "mutor" till dom så dom orkar hålla sig stilla och lugna lite längre.
 
Vi hade ju all inclusive på hotellet, man kunde välja till det för en penning och vi valde att göra det. Själv tyckte jag att det vart lite enformigt efter några dagar. Jag saknade en rejäl köttbit- nöt eller fläsk. Det var typ kyckling varje dag, och lamm. Sedan saknade jag någon sås att ha till maten. Det fanns ett helt bord med bara grönsaker till lunch och middag, superbra. Men det blir torrt att bara äta sallad utan att fukta upp den med nåt ;)
Barnen va väl sådär med maten måste jag erkänna. Det fanns oftast hamburgare, korv, chicken nuggets, köttfärssås och sedan pasta/ris eller pommes. Mitt på dagen var Leila alldeles för trött för att äta, på kvällen var hon för trött med. Elliott han åt knappt någon frukost. Han tyckte att allt smakade konstigt jämfört med hemma. Han ville inte ens ha smör på sin macka för att det smakade konstigt. Note to self- ta med en skogaholmslimpa och ha i frysfacket nästa gång!
 Men på eftermiddagarna/kvällarna åt han ganska bra istället.
 
Det fanns glass man kunde gå och ta av när man ville, vilket blev barnens favvis. Och denna dryck, man fick ju dricka hur mkt man ville av de lokala dryckerna. Blev mkt cola för barnens del (ja när man har semester får man göra undantag) och en hel del drinkar för min del, A drack mest öl & Gin och tonic.
 
önskar jag hade tagit kort på maten och allt, men det gjorde jag visst aldrig. men kan ju bjuda på några andra bilder ändå ;) Blev visst inte så många bilder på Elliott- men det är för att han mest är med på kort ihop med kusinerna och dom vill jag inte lägga ut här.
 
 
 
 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback