Gästbloggsinlägg; Att lära känna nya människor.


2012-09-21 @ 12:00:00
Tänk vad härligt det är att blogga, man lär känna så många nya människor och får nya bekanskaper. Att gå på olika bloggevent är riktigt kul.  

Emelie har jag bara träffat en gång och jag umgicks inte med henne alls, vet inte ens om hon minns att vi träffats :)
Det var i alla fall på bloggminglet i Älvsjö i våras som jag första gången träffade henne. Hon satt och fick håret fixat och det blev verkligen superfint. Själv satt jag och väntade på att bli sminkad.  

Det eventet gjorde att jag lärde känna massa nya härliga människor varav jag håller kontakten med flertalet fortfarande. Vissa träffar jag privat och andra är sådana jag springer på när jag är på olika event.

Att få gästblogga hos Emelie är en stor ära och det är extra kul att få ett inlägg skrivet hos henne med tanke på att våra familjer kommer befinna sig ungefär 5km ifrån varandra under en veckas tid. Jag kommer nämligen också vara i Turkiet med min 5-årige son Melvin och min mamma.  

Kan säga att Emelie gjort ett bra val som åker till Turkiet och då framförallt Side området. Jag älskar det området och mitt tips till Emelie är att åtminstone en kväll åka in till Antika Side, strosa utmed havet, kolla in hamnen och äta på någon trevlig restaurang ex Gül (http://www.gulrestaurant.com/) som är helt outstanding och kika på Apollotemplet.  

Nu undrar ni kanske vem jag är som skriver det här så jag får väl göra lite reklam för mig själv också :)
Jag skriver bloggen En Mölnbobos Liv – Tre blir fyra, http://www.annakarlsson.se/blogg/ och heter Anna. Jag är 37 år och bor i Mölnbo som är en liten ort utanför Södertälje. Där har vi ett hyresradhus och där bor jag med sambo och sonen Melvin.

Min blogg handlar mest om familjelivet, vardagshändelser, shoppingtips och resor. Eftersom jag är gravid i vecka 17 (vecka 20 när detta inlägg blir publicerat) så kommer det handla en hel del om min graviditet men jag känner att det säkert blir mer skrivet om det så fort rutinultraljudet är gjort och man vet att allt är bra.

Nu får alla ni som läser hålla tummarna för att jag och Emelie med familjer får njuta av mycket sol, god mat, trevliga turkar och ett varmt hav.

 
Ha det! //Anna






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback