Back to basis o kärlek på jobbet?


2013-04-25 @ 07:34:00

Godmorgon fina. Då har en ny dag startat och idag är vi återigen inne i vardsgsrutinerna med jobb och dagis. Lillan hade feber igårkväll efter att ha varit feberfri hela dagen- men ingen imorse. Egentligen tycker jag att vi skulle stannat hemma idag med för säkerhets skull (så hon hade fått en extra dag att repa sig)eftersom hon hade feber igårkväll (OBS ingen feber idag för er som undrar-hade aldrig skickat henne till dagis då!! ) Men eftersom sambon är min chef på jobbet - hon var pigg och kry på morgonen, och det är kort om folk som tyckte han att det var bättre o jobba så får de ringa om det är något.

Ja, ett dilemma att vara tillsammans med chefen ;) någon mer som har "kärlek på jobbet"(behöver inte va att sambon är chef)??

Ha en fin förmiddag ❤







Kommentarer
Postat av: Anonym

Lustigt!!! Det går visst bra lämna sjuka barn på dagis när dina är sjuka men när andras barn är sjuka då är det annan sak... Framförallt är det synd om lillan..,,

Svar: men min flicka var ju inte sjuk. Hon hade feber kvällen innan men inte dagen efter. (tänder som spökar då de sista längtst bak är på g) Hade hon haft feber så hade jag aldrig låtit henne få gå till dagis överhuvudtaget. Hon var så pass pigg och utvilad så hon kunde gå. Menade mest att jag gärna hade stannat hemma en extra dag med henne för att hon skulle få en extra dag att repa sig.

Det är absolut inte en annan sak när mina barn är sjuka jämför med andra! Det enda jag skrivit här är att jag inte tycker att det är okej att man skickar barn till dagis när det går magsjuka i familjen- då är det bättre att barnen stannar hemma så de inte smittar andra! och det står jag fast vid då magsjuka smittar som en löpeld!!
Emelie

2013-04-25 @ 18:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback