Överdrivet pluttinuttinutt!


2013-04-16 @ 18:54:03
nu får ni ursäkta mitt lilla utbrott här men vadcör det med dessa Facebook statusar nu för tiden? Par som skickar jag älskar dig till varandra, eller jag saknar dig etc kan vi ju börja med. Varför måste man skicka detta på Facebook? Är det inte trevligare och mer personligt att skicka detta via sms, säga i telefonen eller säga det face to face? Nääj...istället ska alla på Facebook få läsa detta med!? Lite överdrivet pluttinuttigt om ni frågar mig!
 
 
o sen alla dessa statusar som "nu har vi vaknat" för att någon timma senare bli "nu har vi ätit frukost" och lite senare "nu har jag gått en promenad" och senare kanske "nu har vi ätit lunch"
 
tror ärligt talat inte att det finns någon som varken vill eller orkar läsa ALLT en person gör under en dag!?
 
var bara tvungen att dela med mig av min åsikt- vad tycker ni?






Kommentarer
Postat av: Jessica

Håller med! Det bästa är ju när man vet att de sitter bredvid varandra i soffan!

2013-04-16 @ 19:07:53
URL: http://www.lawendelgoteborg.blogg.se
Postat av: Malin

Vi har pratat om det med! Jag och min pojkvän skriver aldrig så. Jag har min telefon om jag inte är med honom så skriver jag det i sms. Känner att jag behöver inte den bekräftelsen ifrån alla andra att alla ska se hur kära vi är. Oftast när man pratar med vissa som alltid skriver så himla puttonuttigt så är det inte så bra i verkligheten. Ibland känns de som att de måste skriva så för att själva intala sig hur bra de har de. Haha nu fick jag med ut min irritation:) bra att du skrev de! kram

2013-04-16 @ 19:16:54
URL: http://malinjljung.blogg.se
Postat av: Anonym

Håller helt med dig! Vissa saker är bättre att ta med bara en person och alla händelser under en dag måste inte delas med alla. Jag får ju prestationångest för att jag inte skrivet nåt istället ;)

2013-04-17 @ 21:56:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback