Vad har egentligen hänt?


2013-08-07 @ 09:30:00
Vi har aldrig haft så mkt problem med våra barn egentligen. De har varit ganska lugna av sig. Lite syskongnabb här och där men det brukar ju vara så...kallas ju syskonkärlek! Men på sistone har vi börjat inse att det varit lugnet före stormen. Den som säger att flickor är lugnare och lättare att ta hand om än pojkar har banne mig fel.
 

Som ni kanske förstår så är det något som hänt med Leila. Hon har alltid hängt med och varit den där söta lilla filuren som kanske hittat på lite bus, kanske retat sin storebror lite någon gång ibland. Men allt detta är en baggis jämfört med hur det är nu, treårstrotsen har verkligen fått ett nytt ansikte.
 
Det enda Leila gör numera är typ att panikskrika och gråta och tjuta...såfort hon inte får som hon vill eller såfort inget går som hon vill. Är man och handlar och hon får gå runt själv så slutar det oftast med att hon lägger sig raklång på golvet i affären och gapskriker och tjuter och är så ilsken och stel som en pinne så man knappt får med henne upp.
 
Igår eftermiddag när vi kom hem från dagis lade hon sig utanför våran ytterdörr på plattorna och tjöt och reste sig inte upp förrän jag lyfte upp henne. När vi precis kommit in i huset så började hon att gapa och skrika och tjuta ännu mer- och stod typ panikartat och slog på mig samtidigt som hon tjöt och skrek så hon blev illröd. Jag försökte ta upp henne- me nä, det fick jag såklart inte. Sedan såg jag att hennes sko låg ute på plattorna..då var allt det för att hennes sko låg kvar ute. Herregud säger jag bara- kan man bara inte säga "mamma min sko är därute" istället för att skrika så det tjuter i mammans öron.
 
Sådanhär är hon typ varje eftermiddag nu..massa gap och skrik så det hörs fram till bynn och tillbaka- ibland hörs det nog till och med ända upp till Pajala.
 
Vill ju ha min söta glada lilla Leila tillbaka igen. Älskar henne trots hennes brister- men hon är ju såklart roligare när hon är glad. Befarar att söta Leila surpuppa troget kommer att hänga kvar.Vem vet? kanske ända fram till tonåren- och då kommer något ännu värre istället ;)
 
 
 
någon tjej mamma som känner igen dessa tendenser eller är det bara min snörpa?
 
 






Kommentarer
Postat av: Carolina

Åh jag känner igen det så väl, Isabella har också varit sån! Hon är det fortfarande ibland men det har blivit mycket bättre - tack och lov! Kram

2013-08-07 @ 10:31:20
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Sara - mamma till Hugo

Jag är ju inte tjejmamma, men det var som att läsa om Hugo. Så himla jobbigt. Tur att han har en hel del goda sidor också ;) men ibland känns det som att inget hjälper. Suck!

2013-08-07 @ 21:46:15
URL: http://elmeshult.wordpress.com
Postat av: Emely Tuväng

Jag har ingen flicka i den åldern men en pojk och han är precis likadan!! Jag har sagt att han beter sig som en tjej och jag hade väl rätt då! :P

Svar: haha, ja..du hade kanske det ;) visst är det jobbigt och svettigt när de håller på så där?kramis
Emelie

2013-08-07 @ 22:37:27
URL: http://www.emssan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback